Προς το περιεχόμενο

Speech recognition στα Γερμανικά???

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαξα κάμποση ώρα στο ίντερνετ αλλά δεν βρήκα κανένα καλό engine που να βάζει german dictation στο MSWord. Μήπως έχετε τίποτα υπ'όψη σας???

Danke!

Δημοσ.

Ερχμ, δεν θέλω να γράψω στα γερμανικά ή να τα διορθώσω, θέλω να μιλάω γερμανικά και να γράφει γερμανικά το ρημάδι :) και δυστυχώς μόνο κάτι μεγάλες εφαρμογές (π.χ. Dragon Naturally Speaking, 1GB) έχουν german speech recognition engine/agent.

Μου φαίνεται θα αρχίσω να ψάχνω πάλι ποιός φίλος μου έχει DSL και ευκαιρεί....

Δημοσ.

Όπως ακριβώς το είπες: Dragon Naturally Speaking. Το μόνο αξιόλογο από αυτά που έχω δοκιμάσει. Θέλει καλό μικρόφωνο, υπομονή, και κάνει θαύματα. Αν και η τεχνολογία σε αυτό τον τομέα έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της.

Δημοσ.

Μμμ, το Dragon Naturally Speaking εμένα δεν με εντυπωσίασε πάντως... Δεν είναι η απόλυτη αυτοματοποιήση που δεν ακουμπάς καθόλου τον υπολογιστή... Πρέπει να διορθώνεις κάθε πρόταση γιατί κάνει τραγικά λάθη... Καλό πρόγραμμα δεν υπάρχει... Αλλά ίσως σου αρέσει το Dragon Naturally Speaking. Και να προσέχεις με τα umlaut...

Δημοσ.

Με όποιο δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις :). Έκανα δύο διαφορετικά training στο Dragon και στο ένα πέτυχα σχεδόν τίποτα, και στο άλλο έκανα ελάχιστες παρεμβάσεις ανά σελίδα. Όλο το ζουμί είναι στην εκπαίδευση του προγράμματος. Και ας μη ξεχνάμε ότι και η ποιότητα ήχου (κάρτα/μικρόφωνο) παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Θέλει σίγουρα υπομονή μέχρι να πάρει τα πάνω του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...