Kostas75 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Καλημέρα! Ποιος από τους: -Pentium 4 6xx -AMD Athlon 64 (Socket 939) πιστεύετε ότι είναι καλύτερος και γιατί;;; Θέλω να αγοράσω καινούργιο σύστημα και ψάχνω ποιος είναι ο καλύτερος γιατί θα πρέπει να αγοράσω και το αντίστοιχο motherboard! Θέλω να τρέχω και δύσκολες εφαρμογές, π.χ. Oracle, Photoshop, Recording software, DVD Ripping & Recording, αλλά παίζω και πολλά παιχνίδια!! Περιμένω απαντήσεις σας άμεσα!! PLEASE HELP!!! Ευχαριστώ!...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Athlon 64 Winchester h Venice Core 3500+ (kai anw) me mia Asus A8N-SLI Deluxe kai xalara 2x512mb ram proteinw Athlon 64 mias kai se games den paizontai alla kai sta upoloipa pou anafereis einai arketa kaloi kai asfalws kostizoun ligotera apo tous antistoixous P4... vevaia mhn 3exnas oti sta games o cpu den ftanei mono...prepei na uposthrizetai kai apo mia KALH karta grafikwn...ara na upologizeis toulaxiston gia 300+ euro toulaxiston gia GPU/VPU...px mia Radeon X800XL h mia GeForce 6800GT
Kostas75 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Thanx ThReSh! Για το υπόλοιπο hardware μην ανησυχείς! Ξέρω τι θα πάρω! Για το CPU είμαι μπερδεμένος και για αυτό ρωτάω στο Forum! Ευχαριστώ και πάλι! Άλλη γνώμη κάποιος;;;
Ingenius Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Είπες τη λέξη κλειδί!! Oracle !!!!! Αν θες να δουλέψεις σοβαρά με Oracle πάρε XEON!!!! Βέβαια εδώ αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να επικεντρωθούμε στην επιλογή ενός εκ των δύο CPU! Σε άλλα σημεία πχ Recording software, DVD Ripping & Recording τα πηγαίνει κάπως καλύτερα ο Intel, σε παιχνίδια τα πηγαίνει κάπως καλύτερα ο AMD! Βέβαια μη φανταστείς τίποτα τρελές διαφορές μεταξύ συγκριτικών τεστ! Ο Intel πάλι είναι ακριβότερος από τον AMD! Anyway εγώ θα έπαιρνα τον Intel εν τέλει να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 vevaia an h tseph sou to shkwnei mporeis na koita3eis pros Athlon 64x2 4400+ (kala o 4800+ einai panakrivos )
Dj_Grego Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Anyway εγώ θα έπαιρνα τον Intel εν τέλει να έχω το κεφάλι μου ήσυχο... Axaxax kalo kai auto...Pou tha paei tha mathete..
Ingenius Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Dj_Grego: Η επιλογή είναι πρσωπική υπόθεση του καθενός! Το ότι δηλαδή κάποιοι δεν προτιμούν τους AMD πάει να πει ότι είναι κολλημένοι η έχουν χαμηλότερο IQ? Προφανώς έχουν τους ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ! Άρα κάτι τους χάλασε που δε διαλέγουν AMD ή είναι καλύτερος και αξιόπιστος για αυτούς! Ας μην καταλήξει και αυτό το topic in flames (όπως ένα σωρό άλλα ανάλογου περιεχομένου) κι ας βοηθήσουμε το παιδί να διαλέξει!! Και δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλες εταιρίες με υψηλό workload και μεγάλες απαιτήσεις προτιμούν INTEL και μάλιστα ITANIUM! Αυτά από εμένα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 sthn periptwsh tou Xeon kalyterh epilogh einai oi Opteron... oi Itanium einai periergh periptwsh kai den exoun kamia sxesh me to topic
Ingenius Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Το ITANIUM δεν έχει σχέση με το topic, απλώς αναφέρθηκε ως επιχείρημα αξιοπιστίας για τους Intel!
blackeye Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Gia mena min kaneis erwtiseis typou AMD or Intel......To forum einai tagmeno kai ypotagmeno stous AMD......ara oi perissoteres apantiseis tha einai ypokeimenika gia vote AMD....
palawiaris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Το ποιος ειναι καλύτερος δεν θα βρεις ακρη.Πάντως σε εμένα την αλλαγή που έκανα από sockel 478 με 3άρη intel σε 775 με τον 630 στα 3 ghz πάλι ο 630 τον θεωρω πολύ καλύτερο από τον προκάτοχό του ειδικά σε θέματα βιντεο απλά δεν παίζεται.Θερμοκρασίες πολύ χαλαρές,τέλος πάντων θέμα γούστου και τσέπης είναι και τίποτα άλλο.Μόνο θα σε προτείνω εάν πας στην πλατφόρμα intel η μητρική σου να έχει τσιπάκι 955 ή με nvidia nforce 4 και να έχει με serial-ata II,απλά θα μαμάει.Για μητρικές amd δεν έχω ιδέα
black_rider Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Gia mena min kaneis erwtiseis typou AMD or Intel......To forum einai tagmeno kai ypotagmeno stous AMD......ara oi perissoteres apantiseis tha einai ypokeimenika gia vote AMD....Γιατί άραγε; Μήπως γιατί τα μέλη του forum στο πλήθός τους ξερούν κάτι παραπάνω απο τον άσχετο που αγοράζει για πρώτη φορά υπολογιστη και ζητημα να έχει ακούσει στην ζωη του το όνομα AMD;Επίσης η insomnia δεν είναι το μονο forum που συμβάινει αυτό καθώς η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο πλήθος των τεχνολογικών forum....
Dj_Grego Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Paidia den prosylitizoume kanenan na paei pros AMD. Zhthse thn gnwmh mas kai o kathenas thn exefrase. Loipon Kwstas75 mporeis kai monos su na deis poios epexergasths tairiazei se esena kalytera apo opoiodhpote apo ta parakatw benchmarks. - AnandTech Pentium 4 670 Benchmark - AnandTech FarCry Performance - Tou Intel(ikou) Thwma Apla des sta benchmarks pou vrisketai o AMD kai pou o intel.Mporw na dwsw xiliades tetoia... Kalo tha htan na milame me apodeixeis...
rafraf24 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Επειδή θέλεις να τρέχεις προγράμματα επεξεργασίας εικόμας και βίντεο προτείνω Intel 660. Ο 670 είναι πανάκριβος αυτή την στιγμή. Οι intel στον τομέα του video - photo τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα απο τους Amd αποδεδειγμένα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2005 oxi kalytera apo tous Dual Core ths Amd omws oi Intel exasan kai auton ton tomea...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.