Προς το περιεχόμενο

Pentium 4 6xx ή AMD Athlon 64 Socket 939;;;

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

epanalamvanw oi Dual Core ths Intel einai apla petamena lefta...twra gia auto pou les na a3iopoioun oi efermoges kalytera tous Dual Core...an ginei auto kai pali oi Dual Core ths Amd 8a einai kalyteroi gia aploustata 8a a3iopoiountai kai autoi kalytera...

twra gia mobo me chipset 955X...exei vgalei h Asus to P5WD2 Premium kai gineta auto pou les...dld twra 640 kai meta Dual Core...monh antirrhsh oi Dual Core ths Intel Suck... :P

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

aaa kai deite ligo auto apo adslgr.com (an kai den einai sigouro oti isxyei)

"Σιωπηλά", η Intel προσθέτει hardware υλοποίηση DRM (Digital Rights Management) καθώς και hardware TCP-IP φίλτρα, στα αναμενόμενα καινούρια της chipset, 945 & 955 για τους καινούριους dual-core Pentium-4-D. Επίσης, και οι ίδιοι οι καινούριοι αυτοί επεξεργαστές θα έχουν ενσωματωμένη αυτήν την τεχνολογία. Το DRM είναι ένα σύστημα ήδη εφαρμοζόμενο σε επίπεδο software στο Windows Media Player 10 της Microsoft, το οποίο θεωρητικά επιτρέπει την αναπαραγωγή μόνο εκείνων των αρχείων τα οποία ο χρήστης του υπολογιστή έχει αποκτήσει νόμιμα.

Στην πράξη, καταπατά πλήρως τα λεγόμενα "fair-use" δικαιώματα των χρηστών, και είναι τελείως αμφίβολο το κατά πόσο σέβεται την privacy τους.

Ο συνδυασμός του DRM μαζί με τα φίλτρα στο πρωτόκολλο TCP-IP, τα οποία θα επιτρέπουν (ή απαγορεύουν) την αποστολή ή λήψη πακέτων TCP-IP με βάση κάποια "κριτήρια" - αλήθεια; ποιά είναι αυτά; - αναμένεται να ξεσηκώσουν θύελλα αντιδράσεων για την καταπάτηση καί των fair-use δικαιωμάτων των χρηστών, αλλά καί της privacy τους, παγκοσμίως.

Μέχρι στιγμής, η Intel και η Microsoft δεν έχουν ανακοινώσει/σχολιάσει τίποτα για τα παραπάνω.

Δημοσ.

Kai ego skeutome na kano mia anavathmisi kai ime anamesa se intel kai amd

ego kateliksa se amd logo tis kaliteris timis sta idia lefta kai episis epidi den

ixa pote amd ipa na dokimaso ala me provlimatise to oti apoti ida kanena

AMD mobo den ipastirizi DDR2 ti pisteuete esis giauto axizi na paris intel

gia na exis DDR??

Δημοσ.

To DDR2 einai poly apotyxhmeno protypo me poly ypshla latencies ta opoia den katevainoun.

H AMD exei parameinei sto DDR logo dokimasmenhs antoxhs kai poly xamhlwn latencies (CAS 1.5-2).

H AMD exei hdh pei pws tha parakampsei to protypo DDR2 kai tha paei sto epomeno.

Wstoso polla legontai gia yposthrixh DDR2 stous metepeita Dual-Core (meta kai apo tous 4600+, 4800+)

Tha doume...

Δημοσ.

Αυτή την στιγμή εγώ με intel 630,6600 απλή κάρτα γραφικών και 1024 μνήμη dual ch.DDR2 533 mhz και μητρική με 925 τσιπ,πατάει κατά 250 πόντους πι-σι με 3700 amd σε socket 754 και 9800 pro και 1536 mb μνήμη 400 mhz. στο pcmark 2004.Tώρα τι λέει το κάθε τεστ και το κάθε συμφέρον που έχει η κάθε σελίδα που κάνει τα τεστ για μένα ούτε καν τα κοιτάω.Ακόμα 600 πόντους περισσότερο σε 3άρη nortwood με 1536 mb 400 mhz dual ch. με 9800 pro.Αυτά τα λίγα

Δημοσ.

Και με αυτά που γράφεις palawiaris δείχνει ότι η intel είναι καλύτερη από την amd έτσι; Αυτό θες να πεις; Κατά την γνώμη μου ενεργείς όπως λένε "πίστευε και μη ερεύνα". Κακώς... θα πρέπει να ψάχνεις το κάθε τι και όχι να έχεις μια μονοδιάστατη άποψη. Αυτό που αναφέρω βέβαια ισχύει για όλους που σκέφτονται με αυτό τον τρόπο και όχι συγκεκριμένα σε σένα. Απλά εσύ έγραψες το τελευταίο post και χωρίς να θέλω να θίξω την νοημοσύνη κάποιων ατόμων εδώ μέσα μπορείτε να το πάρετε σαν αναφορά, σαν βάση και να αρχίσετε να "ψάχνεστε" γενικά και όχι μόνο όσον αφορά τους Η/Υ.

Δημοσ.

Όχι λάθος κάνεις πιο πάνω στην πρώτη σελίδα λέω ότι δεν υπάρχει καλύτερος ή χειρότερος επεξεργαστής όλα είναι θέμα γούστου.Μου λες να ψαχτώ τι να ψάξω δεν καταλαβαίνω.Μου το εξηγείς;Εγώ απλά ήθελα να δείξω τι βλέπουν τα μάτια μου και όχι τι λέει το κάθε τεστ σε διάφορες σελίδες που πιστεύω κρύβονται και συμφέροντα μέσα.Και επειδής δεν είμαι φαν κανενός και όπως λες να ψαχτώ,ψάχτηκα και πέρασαν επεξεργαστές και από τους 2 από μένα και έχω μία γνώμη.

Δημοσ.
Αυτή την στιγμή εγώ με intel 630,6600 απλή κάρτα γραφικών και 1024 μνήμη dual ch.DDR2 533 mhz και μητρική με 925 τσιπ,πατάει κατά 250 πόντους πι-σι με 3700 amd σε socket 754 και 9800 pro και 1536 mb μνήμη 400 mhz. στο pcmark 2004

Μπορεις αν σου ειναι ευκολο να γραψεις το score του pcmark που ειχε το συστημα σου?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Aυτες τις μερες μιας και θα παρω νεο pc ρωτησα(και εδω βεβαια!)αλλα και ενα φιλο κομπιουτερακια και καταλαβα πως στο θεμα ΑMD-INTEL

AMD=Πιο "νεανικη" το αμαξι το μικρο το γρηγορο..το αλανιαρικο(!)ιδανικο για GAMERS

INTEL=Πιο "βαρυ" εργαλειο Mercedes αξιοπιστο και πιο ακριβο για τον επαγγελματια η τον μεγαλυτερο(Καπη!) και παει αργα αλλα σταθερα

ΚΑΙ γαμ%$ τις αναλυσεις!

• Super Moderators
Δημοσ.

oi single core Athlon 64 einai kalyteroi apo tous single Core P4 se ola ektos apo video kai music enconding...

oi Dual Core Athlon 64 einai kalyteroi kai se auta apo tous Dual (kai Single) Core P4...

sto stress test twn Dual Core pou ekane o Intelakias tom (tomshardware) 8a deis poso "sta8era" paei h Intel...

• Super Moderators
Δημοσ.

fantasou oti kai na ekane o Dual Core ths Intel den elege na doulepsei sta8era me tpt...mexri kai texnikos ths Intel phge...LOL

Δημοσ.
Anyway εγώ θα έπαιρνα τον Intel εν τέλει να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Πήγα σε έναν φίλο που πήρε πρόσφατα έναν pentium4 στα 3GHz και ο ανεμιστήρας έκανε τόσο θόρυβο που πάνω από 10 λεπτά δεν κατάφερα να κάτσω. ΑΥΤΟ σημαίνει να έχω το κεφάλι μου ήσυχο;

Δημοσ.

ki ego file kosta to idio provlima exo... Kai den einai mono auto. kai na katalikseis se athlon as poume exeis meta na dialekseis anamesa apo venice kai san diego, kai meta mnimes... Exo xasei ta auga kai ta pasxalia. Eytuxos o thresh me voithise arketa, alla thelei poly psaksimo akoma...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...