babinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Γεια σας φιλοι μου.... θα ήθελα την βοήθεια σας αλλά και την γνώμη σας για την επιλογή ενός ασύρματου τηλεφώνου. Το χρηματικό ποσό που σκέφτομαι να διαθέσω είναι γυρω στα 100-150 ? . Πιστεύω οτι με αυτό το ποσό θα καλύψω πολλές λειτουργίες από ένα ασύρματο τηλέφωνο. Αρχικά κλείνω προς τα Siemens αλλά βλέπω πως η Panasonic έχει ποιο οικονομικά τηλέφωνα χωρίς να υστερούν. Περιμένω λοιπόν τις γνώμες σας αλλά και τις εμπειρίες σας Σας ευχαριστώ
nucleuspower Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Το panasonic kx-tcd 560 είναι πολύ μικρό και με καλά χαρακτηριστικά. Κοστίζει 88€ με φπα στο πλαίσιο.
freeworld Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Θα σου πρότεινα και εγώ panasonic έχουν αρκετές λειτουργίες επίσης πιστεύω ότι είναι και λίγο καλύτερα ως κατασκευή. Με τα λεφτά που θές να δώσεις παίρνεις ένα αρκετά καλό τηλέφωνο. Επίσης, εαν είσαι Αθήνα, στη Στουρνάρη έχει ένα μαγαζί της panasonic με πολύ καλές τιμές, φθηνότερα από πλαίσιο.
DJ_XLR8 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Kι εγώ Panasonic θα σου έλεγα, από πλευράς ομορφιάς και αισθητικής αλλά και λειτουργιών. Κοίταξε και στο http://www.oteshop.gr τις τιμές. Πάντως μη πας στην αντιπροσωπεία γιατί θα στο δώσουν με 150€ ενώ εκτός το βρίσκεις κάτω από 100€ ή μέχρι 100€ το πολύ.
pp6210 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Φίλε μου έχω το Panasonic με την έγχρωμη οθόνη που παίζει στα 100Ε, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Και τα siemens είναι πολύ καλά αλλά ισχύει αυτό που λες (πουλάνε ένα κλικ πιο ακριβά) και επιπλέον έχουν πιο ιδιόμορφο design - εμένα πχ δεν μου αρέσουν όσο τα Panasonic.
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 mia psifo sto panasonic kai efo.ftino konta sta 80 ena aplo montelo kai oraio.
stavrosl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Υπαρχουν τα τηλεφωνα................. και τα Panasonic!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Highlander Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε Siemens και συγκεκριμένα στο μοντέλο που μπορεί και λειτουργεί με το Skype. Είμαι εκτός γραφείου τώρα για να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες. Ψάξε το λίγο.
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 kai i siemens bgazei kala alla ta panasonic einai apsoga.allo ama pame gia skype ktl ktl.analogos ti thelei na exei kai pano.ama thelei kai voip tote pame kai se zyxel.gia to scype ena mikrofono arkei.siga min eperna kai asirmato gia to scype.panbhtos kai ta siemens einai oraia alla ligo pio akriva kai i panasonic den isterei sin oti bgazei kai poli oraia tilefonika kentra
theo37 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Υπαρχουν τα τηλεφωνα................. και τα Panasonic!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σωστός!!!!!!!!!!!!!!!
babinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Αρχικά, ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας!!! Σήμερα πήγα σ ενα κατάστημα του ΟΤΕ και είδα απο κοντά τα τηλέφωνα της Panasonic και της Siemens. Από αισθητική άποψη αλλά και λειτουργίες λατρεψα το SL 100 Colour. Δεν έχω δει πιο ομορφο ασύρματο !!! Είδα επίσης τα μοντέλα της Siemens S440, SL440 τα οποια απ οτι μου είπαν ειναι ολοκαίνουρια... Ψάχνοντας στο δικτυο βρήκα μια εκδοση SL 150 Colour βελτιωμενο του SL 100 φαντάζομαι, αλλα αυτη η συσκευή δεν υπάρχει στο επισημο και ελληνικό site της Siemens. Έχει κανείς σας κάποιο από τα παραπάνω τηλέφωνα, να μου δωσει κάποιες πληροφορίες?? Περιμένω τις γνώμες σας.....
greekparot Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Ego sou proteino Panasonic, kai kalo 8a itan na rikseis mia matia ston episimo antiprosopo tis Panasonic: http://www.intertech.gr
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 tha pareis siemens epidi sou aresei exoterika?kai ta panasonic poli kala einai kai sta protinoun ola.gia tilefona mono an matheis apo tin siemens stin kifisias an iparxei ktl ktl i rota gia kapoio til apo to katastima pou ta ides.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.