Vmanos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 ego exo siemens to sl 100 colour kai eimai poli euxaristimenos
Vmanos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 to eida. des tin apantisi kai ta leme aurio ston messenger
manoula Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Σκεπτομαι να παρω το πρωτο μου ασυρματο τηλεφωνο, δεν εχω φοβερες απαιτησεις, ομως επειδη θα το βαλω στην γραμμη που εχω ADSL θα ηθελα να ειναι λειτουργικο και ποιοτικο. Αποριες γιατι ειμαι παντελως ΑΣΧΕΤΗ: Εγγυηση germanos 2 χρονια - eshop 1 χρονος γιατι; Τα φτηνα μοντελα μονο, εχουν τα λαστιχενια πληκτρα που "κολλανε" ; "Υποστηριζόμενες γλώσσες menu:Αγγλικά, Γερμανικά" μπορω να το αλλαξω μετα σε ελληνικα; Συμφερει να παρω τα καινουργια set duo που εχουν μαζι και προσυντονισμενο δευτερο ακουστικο; http://www.eshop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.004050 http://www.eshop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.004071 Οποιαδηποτε τεκμηριωμενη απαντηση ειναι ευπροσδεκτη...
naftis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα, Εγώ θα αγόραζα siemens. γιατι:1.Εχει ένα έξτρα εξάρτημα Gigaset M34 USB το οποίο επικοινωνεί ασύρματα με τον υπολογιστή χρήσιμο αν έχεις laptop..!!! 2. Τηλέφωνα με skype. 3.Eίναι Ευρωπαικό. Ψάξε λίγο το θέμα με την dsl... Χαιρετισμούς Ναύτης. Ελπίζω να το πάρω σε λίγο καιρό...
gerontas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Εχω ένα Panasonic KX-TCD 735 εδώ και τρία χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο από την απόδοσή του. Ωστόσο, μην αγοράσετε Panasonic AN 1. Σας ενδιαφέρει δεύτερο ακουστικό στην ίδια βάση και δεν βεβαιωθείτε ότι υπάρχει (Οταν λέμε υπάρχει. εννοούμε υπάρχει στην πράξη κι όχι στα περιεχόμενα του manual). 2. Σας ενδιαφέρει η επεξεργασία του καταλόγου σας από το PC. (Αν υπάρχει στα νεότερα μοντέλα η δυνατότητα σύνδεσης και η σχετική εφαρμογή, μπράβο τους και ανακαλώ).
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Εχω ένα Panasonic KX-TCD 735 εδώ και τρία χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο από την απόδοσή του. Ειναι ενα απο τα δυο ασυρματα panasonic που εχω σπιτι και ειναι το πιο καλο ασυρματο που ειχα ποτε!!!!Κριμα που δεν το βγαζει πια.... Οσο για την επιλογη για μενα κανονας ειναι: Nokia στα κινητα και ...Panasonic στα ασυρματα....
babinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 το site της siemens ειναι παρα πολυ καλό ...... μπειτε και δειτε το, καμία σχεση με panasonic. Εγώ ρωτησα για τα ασύρματα που έχει το e-shop στην Siemens οσον αφορά την εγγύηση και μου είπαν οτι γενικα΄είσαι καλυμένος. Αλλα για την γλώσσα τα μενου ειναι συνηθως κλειδωμενα και δεν θα μπορεσεις να τα αλλαξεις σε ελληνικα. Φαντάζομαι και πως ο κατάλογος θα είναι με λατινικά. Αν δεν σε χαλάει να γραφεις Giorgos Papas αντι για Γιώργος Παπας τοτε προχωρατο..... Αντε και καλές αγορές . Εγώ πάντως κατέληξα στο Siemens SL100 αλλα δεν το βρίσκω σε καφέ-μαυρο αλλα μονο σε λευκό και δεν μου αρέσει. Το έχει δει κανεις σας σε κάποιο καταστημα σε καφέ-μαυρο??? Μου την εχει δώσει στα νευρα που η ελληνική Siemens προοθει το λευκό και δεν στέλνει το μαυρο.......
2arkoudi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Meso asyrmatou mporo na kano free tilefona meso skype ? ean exi kai o allos asyrmato meso skype kai ean nai pos...???
tsipas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 babino, θα συμφωνησω στην επιλογη της εταιρείας αλλα αν σε περίπτωση εχεις γραμμη isdn κ δεν εχεις προχωρήσει σε αγορα μοντέλου απλα δωσε λιγη βαση στο 4110i. Λίγο δυσκολο πλέον να βρεθεί αλλά χαλάλι....
manosone Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Hello.Ριξτε μια ματια εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=101652&highlight=%E1%F3%F5%F1%EC%E1%F4%EF .Αν και εχω ασυρματο,και ολογος που δεν το πουλαω ειναι γιατι ειναι δωρο,θα σου ελεγα να ΜΗΝ παρεις ασυρματο.Ο επιρεασμος του εγκεφαλου σου,και οι πονοκεφαλοι αξιζουν περισοτερο απο ενα ασυρματο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.