Προς το περιεχόμενο

C&C generals strategies and tips

technofreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει,ηταν και η πρωτη φορα που επαιρνα GLA...ειχα φτιαξει και δευτερη βαση, 3 arm dealers,3 barracks,3-4 black markets,2-3 palaces για αμυνα...το εριξα φαινεται ομως πολυ στην οικονομια και δε βγηκε σε καλο!

Γαματη δουλεια εκαναν τα quad cannons για αμυνα στη βαση και στην επιθεση για τα Migs...

Επισης δεν τραβηξε καθολου ο λαος των GLA εναντια στους china...ειχαν πολλα gattling guns και overlord με gattling...

Πιστευω οτι αν τους μαθεις καλα τους GLA και χρησιμοποιεις σωστα ολες τις μοναδες δεν εχεις προβλημα.

Απενατι σε USA ειναι πιο ισχυροι αν και εχουν αυτα τα aurora...

Οι hijackers φαινονται αν τα τανκς των αμερικανων εχουν battle drones??

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μαλλον τα παραλες.

ΕΝΑ palace μπορεις να φτιαξεις μονο!:razz:

anyway, μαθε καλα GLA και θα εισαι οκ.

οσο για το αν βλεπουν τα tanks με battle drones τους hijackers η απαντηση ειναι ΝΑΙ!

Δημοσ.

δεν εχω ακουσει τιποτα σχετικο και νομιζω πως ειναι πολυ χλωμο κατι τετιο, μετα απο 2 χρονια κυκλοφοριας του!

μακαρι βεβαια!

που το ακουσες? εχεις αντιστοιχο link?

Δημοσ.

Επειδη το computer ειναι πολυ ''χαζο'' ακομα και στο brutal και σπανια φτιαχνει overlords, τα demo traps λενε τιποτα απεναντι στα overlords σε συνδυασμο βεβαια με τις αλλες μοναδες αμυνας??

Δημοσ.

μπα ψιλο χασιμο χρονου ειναι, συνηθως τα βαρανε απο μακρια με nuke cannons η με migs και μετα περνανε με τα overlords.

Δημοσ.

Τελικα, παρα τον ισχυρο στρατο των China, οι αμερικανοι πιστευω οτι εχουν το πλεονεκτημα...φυσικα δεν μπορεις να αντιμετωπισεις 5 overlords με 5-6 crusaders-paladins,αλλα με περισσοτερα και φυσικα σε συνδυασμο με τα αναμφισβητητα ισχυρα tomahawk...μια ιδανικη επιθεση των USA απεναντι σε china ειναι καμια 20αρια crusaders, 10 paladins για να αποκρουν τις επιθεσεις των migs και 6-7 tomahawks πιο πισω για να καθαρισουν απο μακρια...αρκει μια επιθεση με κανα δυο aurora στη γραμμη αμυνας του αντιπαλου και μετα τον καθαριζεις...αυτη την τακτικη χρησιμοποιησα προσφατα και απεδειχθη αρκετα καλη...το ''κλειδι'' απεναντι σε china ειναι να μην τους αφησεις να αναπτυχθουν τεχνολογικα...Κι αυτο επιτυγχανεται με συνεχεις και γρηγορες επιθεσεις...

Δημοσ.

Εχω καρτα γραφικων την GeForce FX5500 Albatron και εχω ενα μικρο προβλημα...οταν βαζω το generals με αναλυση 1024, πηγαινει αισθητα πιο αργα...εχω απο τους τελευταιους drivers της Nvidia.μηπως χρειαζονται καποιες ρυθμισεις στο παιχνιδι για να ξεπεραστει αυτο το προβλημα??

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Περασε καιρος απο το τελευταιο post...δοκιμασα να παιξω και αλλα strategy games αλλα κανενα δε μου γεμισε το ματι.Επανερχομαι λοιπον στο παλιο και καλο generals...και συγκεκριμενα με ενα ακομα ερωτημα πανω στη στρατηγικη του παιχνιδιου...οπως εχω δει σε πολλες συζητησεις, υπαρχει εντονη αντιδραση γυρω απο τα περιφημα aurora's...το γεγονος οτι δεν μπορουν να καταρριφθουν πριν κανουν τη ''δουλεια'' τους ειναι η αιτια.Ειδικα οταν ερχονται απο την αρχη 2 aurora's με στοχο το supply center/stash αφηνοντας τον αλλο ξεκρεμαστο οικονομικα...Υπαρχει καποιος τροπος να αντιμετωπιστουν εγκαιρα ωστε να φυλαξεις τα λεφτα σου??

Δημοσ.

Ενταξει αυτο,αλλα αν παιζεις 2v2 και σε εχουν βαλει στο ματι στα καταστρεφουν και τα δυο...το θεμα ειναι αν μπορεις να σταματησεις τα aurora πριν αφησουν το ''δωρακι'' τους.Πραγμα που απ' ο,τι φαινεται δε γινεται...δοκιμασα και με GLA να κανω κατι σε χρονο λιγοτερο απο αυτον που χρειαζεται για να φτιαχτουν 2 aurora αλλα δεν βρηκα κατι...καμια αλλη λυση??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...