technofreak Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Και αν κρινω απο τη φαση που ειμαι τωρα μαλλον ξεχναω το online!Απλα, ελεγα μηπως μπορεις να κανεις κατι για να το αποφυγεις,μιας και εχω παιξει online και αλλα παιχνιδια που δεν τα ειχα original...
technofreak Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...Διαβασα ενα post, δημοσιευμενο εδω και καιρο απο το χρηστη Xorxhs!...Επειδη και εγω θελω να παιζω με την παρεα ο καθενας απο το σπιτι του,γινεται να το πετυχουμε αυτο με direct connect, χωρις να ειμαστε συνδεδεμενοι δικτυακα??
technofreak Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Κανενας??Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως απο LAN και χωρις τα δυο pc να ειναι συνδεδεμενα σε δικτυο να μπορουν συνδεθουν με direct connect που ειναι για LAN!Επειδη σκοπος μου ειναι να συνδεθω με φιλους και οχι σε αλλο server, αν ισχυει ο τροπος του direct connect χωρις συνδεση σε LAN,τι ακριβως πρεπει να κανω για να συνδεθω με το αλλο pc?Και συγκεκριμενα τι γινεται με τα local και remote ip που χρειαζονται για το connect!Οσοι ξερουν παρακαλω ας βοηθησουν...
predator Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 δεν παιζει το direct connect, το προσπαθησα στο παρελθον χωρις επιτυχια.
technofreak Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μα το direct connect δεν ειναι για LAN?Πως γινεται να συνδεθεις με τον αλλο χωρις να ειστε στο ιδιο δικτυο?
predator Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 δεν ξερω φιλε μου, οσες φορες το προσπαθησα απογοητευτηκα.
technofreak Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Και ψαχνω ρε γαμωτο εναν τροπο να συνδεθω με τους φιλους μου αλλα δεν βρισκω ...τιποτε αλλο παιζει??
predator Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μπα η "μαμα" ΕΑ σε κατι τετοια δε σηκωνει μυγα στο σπαθι της. αγοραστε το παιχνιδι αν ειστε τοσο πορομενοι, αξιζει.
technofreak Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Σε εκεινο το post που αναφερθηκα ειχες πει να σου στειλει το ip...Το ip που σου εδινε που υποτιθεται οτι πρεπει να το βαλεις για να συνδεθεις μαζι του με βαση το ip??Επειδη εχει δυο επιλογες,local ip και remote ip...το local ip προφανως ειναι εκεινο μαλλον που εχεις εκεινη τη στιγμη online.Το remote ειναι του αλλου με τον οποιο θελεις να συνδεθεις??
predator Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 ναι ετσι το σκεφτηκα και εγω αν και δοκιμασαμε τοτε με το παιδι καθε πιθανους συνδιασμους αλλα τζιφος.
technofreak Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Ενας αλλος που το προτεινε ομως στο θεμα ηταν σιγουρος...δεν το εχω ακομα δοκιμασει ακομα με φιλο μου,αλλα το ψαχνω το θεμα...Πηγα καποια στιγμη και ρωτησα για original αλλα δεν το εθχε κανενας και με παραγγελια ανεβαινε πολυ η τιμη...Απο τοτε ψαχνω καποιον τροπο να παιζω τουλαχιστον με καποιον φιλο μου και ειδα αυτο με το direct connect...το δοκιμασες και με κανεναν αλλο να δεις αμα πιανει??
FireFoxGr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Παιδιά, μιλάτε για το απλό generals ή το zero hour; γιατί το απλό νομίζω είναι λίγο ξεπερασμένο...
technofreak Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Για το παλιο μιλαμε...Δε νομιζω οτι ειναι ξεπερασμενο...Το zero hour ειναι απλα ενα expansion του generals...Η μηχανη του παιχνιδιου ειναι ιδια.Προσωπικα το zero hour δεν το εχω στο pc μου αλλα το βλεπω σε internet cafe.Εχουν προσθεσει εκει μερικα units στον καθενα,εχει και το καινουριο συστημα με τους generals,αλλα το υφος ειναι ιδιο. Εχω ψιλοαπογοητευτει με το online.Τελος παντων,αν καποιος γνωριζει κανενα τροπο, ας το στειλει...
technofreak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Γεια σας και παλι κολλημενοι generalακηδες!!!! Επιστρεφοντας,θελω να ρωτησω που μπορει να βρει κανεις free to download replays για το generals η ακομα καλυτερα αν καποιος διαθετει replays απο δικες του μαχες... Ελπιζω να υπαρχουν ακομη gamers που να ασχολουνται με το generals.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.