Προς το περιεχόμενο

Πόσες ώρες την ημέρα ακούτε μουσική?

hugelacky

Πόσες ώρες την ημέρα ακούτε μουσική?  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Πόσες ώρες την ημέρα ακούτε μουσική?

• Καθόλου
      0
    • καμιά ώρα το πολύ
      3
    • 2-3 ώρες
      8
    • μέχρι 5
      7
    • 8-10
      5
    • όλη μέρα, κάθε μέρα!
      17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xalara oli mera!!!!!!!!! :razz:

fantasou mia fora xalase to cd-player sto autokinito ke piga na trelatho.

dokimasa na akouo apo diskman alla paraligo na skototho ke to afisa!!!!!! :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

Μόνο όταν έχω τελειώσει το διάβασμα και δεν έχω νεύρα... Κανά 2-3ώρο... Αλλά είναι και μέρες που κυριολεκτικά ακούω όλη τη μέρα και νύχτα...

Δημοσ.

Τελικα θα απαντησω τις ωρες που διαλεγω εγω τι θα ακουσω (οχι πχ ραδιο στη δουλεια / bar / συγκεντρωση ). Γυρω στις 5 ωρες δλδ. Αλλα τα αυτια εχουν συνεχεια μια μουσικη να τα ερεθιζει.

Δημοσ.

all day long (κοιμάμαι δε κοιμάμαι) εκτός απο τις ώρες που κάνω μάθημα και τις ώρες που λείπω

Δημοσ.

Δεν έχει μπεί η επιλογή "Όσο είμαι στο σπιτι".Αυτή μου ταιριάζει εμένα, γιατι δυστηχώς μου έχει χαλάσει το cd-player (φορητό).Οπότε μάλλον όλη μέρα...!!!!!!

Music is my life...

Δημοσ.

mexri 5 psifisa. kanw xwro gia tis tainies. e eimai aptous dipla egw,

music is my 2nd love. :) (oxi oti vlepw kathe mera 2,3 tainies alla asxoloumai

kyriws me to xwro tou cinema, dil. i vlepw i diavazw i psaxnw movie related pragmata.

a, kai den akouw katholou ma katholou radiofwno. mono mp3+cds.

i mousiki san xali mporei na paizei tin misi mera toulaxiston, alla syneidita mexri 5h

pisteyw oti mporei n'akouw max. den to exw tsekarei kai pote, allwste.

cheers!

Δημοσ.
Όλες εκτος απο αυτες που κοιμαμαι. Που και εκει κατι παιζει στο background :mrgreen:

Μια από τα ίδια! :mrgreen: :D

Δημοσ.
Nομιζω οτι πρεπει να μπει και επιλογη ''Εξαρταται τα κεφια-διαθεση'' .
Σωστή η παρατήρηση! Αλλά δυστυχώς δεν γίνεται edit... :-|

Btw...αν εννοείς πχ. οτι μια μέρα μπορεί και να μην προλάβεις ή να μην έχεις όρεξη να ακούσεις κάτι, τότε η επιλογή είναι η πρώτη. Αν πάλι εννοείς οτι την μια μέρα μπορεί να ακούσεις 2 ώρες και την επόμενη 8, τότε βάλε ένα μέσο όρο. :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...