ppetr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Έπειτα από μια βλακώδη εγκατάσταση του τελευταίου Kazaa Media Codec Pack, δε μπορώ να εισάγω video από SVCD (κοινώς MPEG-2) στο Nero Vision Express. (Από τις προσφορές των εφημερίδων, ενώνω ως προς το θέμα τα CD που μου έδωσε φίλος) Το NVE λοιπόν κατά την εισαγωγή μου βγάζει μήνυμα λάθους (και δε φταίει το αρχείο). Πώς μπορώ να "καθαρίσω" το μηχάνημα ώστε να συνέλθει; Επαναφορά συστήματος με Norton Ghost προς το παρόν δε παίζει (αν και υπάρχει εικόνα) γιατί το πρόγραμμα ζητάει ένα "Symantec Recovery Disk CD" ακόμα δεν έχω ευκαιρήσει να το ψάξω. Κάθε πρόταση είναι χρήσιμη... (εκτός format!)
greeneye Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 bgale to kazaa entelos,perna ena paketo kodecs apo pano kai des ti ginete. de xanis tipota. exo to norton boot disk pou kanei retrive to ghost alla pos tha sto doso ? ime rodo ego esu?
ppetr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Ποιο πακέτο codecs να περάσω? Όσο για το norton, είμαι Αθήνα. Πόσο μεγάλο είναι? Έχεις aDSL? Υπάρχει ftp? Με ενδιαφέρει περισσότερο η επαναφορά με το image γιατι ψιλοκολλάει σε άλλες φάσεις
greeneye Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 klm codec 1.28 apla apsogoi! ftp den pezei apo men meso dcc an to anebazes kai sto ekana iso proigoumenos poio grhgora bebea tha sto estelna me post! gia psxto ligo kai an den to breis stile pm na doume
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.