Προς το περιεχόμενο

Σίγαση chipset fan σε asus a8n-e

getty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μια asus a8n-e και αρχίζει να με τρελαίνει ο θόρυβος από το fan του chipset... Έχει δοκιμάσει κανείς καμία "πατέντα" για να τα το κάνει σχετικά αθόρυβο?

Δημοσ.

Egw exw meiwsei to 9orubo me mia antistash 300 Ohm sto kalwdiaki tou fan ... An 9eleis kati pio e3eugenismeno isws mia megalh psuktra xwris fan na kanei th douleia sou (psa3e sta e-shops).

Δημοσ.

Χωρίς fan και μόνο ψύκτρα φοβάμαι ότι θα έχω προβλήματα. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς ας γράψει τι παίζει...

Δημοσ.

Μηπως να δοκιμασεις μεσω του speedfan να του ριξεις λιγο τις στροφες?Το εχω κανει στη μητρικη μου(Giga K8NS-Pro) και δουλευει χωρις προβληματα.Αν το ριξω στο 30-40% δεν ακουγεται τιποτα και ειναι απολυτα σταθερο.

Δημοσ.
Μηπως να δοκιμασεις μεσω του speedfan να του ριξεις λιγο τις στροφες?Το εχω κανει στη μητρικη μου(Giga K8NS-Pro) και δουλευει χωρις προβληματα.Αν το ριξω στο 30-40% δεν ακουγεται τιποτα και ειναι απολυτα σταθερο.

Απ ότι είδα δεν έχει επιλογή για κάτι τέτοιο, οπότε μάλλον ή βάζω αντίσταση ή πάω για άλλο τρόπο ψύξης

Δημοσ.

Δοκιμασες να κατεβασεις τα speed 1,2,3 σε 30% ?Εχω το speedfan 4.15 και αν ριξεις το speed 2 σε μενα ριχνει τις στροφες στο ανεμιστηρακι του chipset.

Δημοσ.

Kai egw to sygkekrimeno ths Zalman evala sto northbridge kai ayto poy eixe to northbridge to evala sto southbridge.Molis 8? to eixa agorasei an 8umamai.

Gia pa8htikh psyksh einai ok.Nomizw pws uparxei mia megaluterh psyktra ths coolermaster gia

chipset,alla den thn vrhka pou8ena.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα, λοιπόν με ανοικτά τα ανεμιστήρια του case και με την zalman στο NF4 έχω 38-39 C θερμοκρασία μητρικής (asus a8n-e). Αν κλείσω τα fans (τι ωραία που είναι η ησυχία!) ανεβαίνω στους 41-42C, να το φοβάμαι χωρίς fans και στους πόσους βαθμούς να ανησυχώ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...