Προς το περιεχόμενο

exomiotis odigisis

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

ho pedia! yparxei kanenas exomiotis odigisis gia pc? epsaxa alla den brika kati sxetiko. thanks!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Xα χα, το racer!Δε θα το 'λεγα εξομοιωτή, αλλά έχει φάση να κατεβάζεις άπειρα αυτοκίνητα και πίστες για να παίζεις.Έχει και καταπληκτικό ήχο στα πιο πολλά αμάξια!

Αλήθεια μιας και είπε ο billpeppas για το rfactor: τι απέγινε αυτό;Είχα δοκιμάσει μια alpha έκδοσή του όταν είχε πρωτοβγεί.Πολύ ωραίο αλλά μόνο μια πίστα και 3 αμάξια.Προχώρησε;

Δημοσ.

Σωστός ο papadakn!Ξέχασα πριν να το αναφέρω!

Αν μιλάμε για εξομοιωτή σε pc νομίζω μόνο το παραπάνω όνομα υπάρχει.Παίξτε το με τιμόνι και θα καταλάβετε.Κατά την άποψή μου στέλνει ότι άλλο να του πάρει τσιγάρα...

Πριν κανα δίμηνο νομίζω κυκλοφόρησε και το demo του διαδόχου του.Lfs 2 demo λοιπόν...

Δημοσ.

egw ta sou protina to Richard Burns Rally gia odigisi sto xwma:):):)oso gia to toca race driver 2 den tha to elega akrivos exomiosh...mallon arcade einai:):):)(ase pou kai exei kai starfroce ...kai opoios katalave katalave)

Δημοσ.

Sigoura to live for speed einai to kalytero kai isos monadiko pragmatiko racing simulator. To proteino anepifylakta, kai na grafteite na paizoume kai kana agona on-line

Δημοσ.

Επισης πολυ καλο ειναι και το netkar!

Αλλα οποιος δεν εχει τιμονι μην δοκιμασει να το κατεβασει γιατι απλα δεν παιζει χωρις αυτο.

Αυτο που μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ειναι οτι για τον πρωτο γυρο που ειναι κρυα τα λαστιχα τα αυτοκινητα δεν στριβουν.

Μετα απο μερικες στροφες αρχιζουν και αποδιδουν και νιωθεις το αυτοκινητο να παταει κατω :grin:

Επισκέπτης
Δημοσ.

basika thanks gia tis protaseis! tis microgia na sas doso na katalabete ti akribos thelo tha sas doso ena paradigma. px. Flight Simulator 2004 soft alla na einai me aytokinita. exete sto mialo sas tipota.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...