Προς το περιεχόμενο

Windows Server 2003 SP1

Divxakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσοι το έχουν εγκαταστήσει και τι είδους προβλήματα ανέκυψαν?

Ή μάλλον σας έλυσε προβλήματα ή το αντίθετο?...

Δημοσ.

Προβλήματα λύνει, αλλά πρός το παρόν μου έκατσαν δύο "περιπτώσεις", πιο συγκεκριμένα:

Για να λειτουργήσει το Skype, πρέπει να το εγκαταστήσεις ( το Skype ) πρίν βάλεις το Service Pack 1.

Επίσης το game Rainbow Six 3:Raven Shield πρέπει να το εγκαταστήσεις και να το patchάρεις στην version 1.60 πρωτού βάλεις το Service Pack 1.

Κατά τα άλλα όλα τέλεια.

Το SP1 το έχω εγκατεστημένο στα μηχανήματα λίγες μέρες πρωτού δωθεί στο κοινό...αρκετό καιρό ήδη δηλαδή.

Δημοσ.

λυνει πολλα προβληματα, το μονο "κακο" που προεκυψε ειναι οτι δ μπορω να δω τα SMART reports στους SATA δισκους. Κατι μου λεει οτι εχει μαλακισμενους drivers η VIA, και οτι αν διαλεγα XP drivers στο textmode setup θα δουλευε κανονικα το SMART.

Δημοσ.

Η τελευταία έκδοση του Skype πλέον μπαίνει κανονικά ακόμα και αν έχεις ήδη βάλει το Service Pack 1.

Αφού το εγκαταστήσεις, πας στο Control Panel -> System Properties -> Advanced -> Performance ( Settings ) -> Data Execution Prevention

Πατάτε Add και βάζετε το skype.exe ( από τον φάκελο του Skype στο Program Files ).

Apply & close all.

Πλέον τρέχει κανονικά.

Δημοσ.

Προφανώς γιατί θέλω να το εγκαταστήσω.

Σημ. Τα συστήματα που θα εγκατασταθεί είναι ήδη παραγωγικά,

kαι λόγο του ότι δεν παίζεις σε τέτοια συστήματα..............το σκέφτομαι...

Δημοσ.

Φαντάσου ότι πριν βγάλουν το SP1 στη Microsoft το τεστάρουν εξαντλητικά τουλάχιστον ότι παίζει 100% με τα δικά τους s/w. Στα δικά μου συστήματα (Windows 2000) πάντως μπαίνουν όλα τα SPs και hotfixes κάθε μήνα κανονικά (με SUS) και ποτέ δεν είχα επιπλοκές (με την προϋπόθεση ότι και οι εφαρμογές γίνονται αναλόγως update. Μόνο σε όσα συστήματα χρησιμοποιείς non-Microsoft εφαρμογές (Oracle π.χ.) κάνε κανένα RTFM.

Για τον exchange 2003 ειδικά, πρόσφατα παρακολούθησα το course της microsoft, όπου τον "ξεσκίσαμε" πάνω σε Windows 2003 με SP1 (και με SP1 Exchange). Τα δέχτηκε όλα αδιαμαρτύρητα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...