Προς το περιεχόμενο

Cosmokarta ή A la Carte?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω cosmokarta πολλα χρονια και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος τοσο απο την γεωγραφικη καλυψη όσο και απο τις υπηρεσιες-εξυπηρετηση.

Βεβαια για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω δοκιμασει και τις voda, tim. Για tim δεν το συζητω καν...

Χρησιμοποιω το κινητο κυριως για φωνητικη συνομιλια και λιγοτερο για sms και θελω καρτοκινητη γιατι κανω μικρη χρηση.

Επισης κατι που μου αρεσει στην cosmokarta ειναι οτι εχει bonus εισερχομενων και εξερχομενων κλησεων, κι ετσι κερδιζω αρκετα ευρω χρονου ομιλιας καθε μηνα.

Τωρα τελευταια σκεφτομαι μηπως η vodafone εχει πλεονεκτηματα στην καρτοκινητη της και θα ηταν συμφεροτερο να μεταπηδησω σε a la carte κρατωντας τον αριθμο μου μεσω της φορητοτητας.

Δεν ξερω ομως τα εξης:

-ποιοτητα υπηρεσιων και συγκριση με cosmote

-χρεωσεις στην πραξη(ενταξει, τα sites τα γραφουν αλλα ισως υπαρχουν και κρυφες χρεωσεις ή πραγματα που δεν μπορω να υπολογισω)

-γεωγραφικη καλυψη και συγκριση με cosmote

-το pointmania ειναι τοσο απλο και ...προσοδοφορο οσο και το 'bonus εισερχομενων-εξερχομενων' της cosmote?

-αληθευει οτι το συστημα gsm 900 της voda είναι πιο επικινδυνο για την υγεια σε σχεση με το gsm 1800 της cosmote?

Εν τελει θα μου συστηνατε τα A la carte εναντι της Cosmokartas και για ποιους λογους?

Δημοσ.

Prota apo ola des tin kalipsi eki pu kinise. Ine to simantikotero.

An dis oti ise ikanopiimenos, i Voda tha su prosferi kalitero icho (EFR), perisoteres ipiresies prostithemenis axias, ke to pointmania.

Apo eki ke pera i chreosis ine i idies. Prosexe mono tin kalipsi. Ta peri 900-1800den ischiun giati i Voda echi ke stis 2 bandes (opos ke i Cosmote).

Δημοσ.

web ke pop3 dini i vodafone me to vodafone mail

EFR ine to enchached Full Rate (codec) pu chrisimopii gia tin kodikopiisi tu ichu. Vodafone, Tim ke Q echun EFR se antithesi me tin Cosmote FR( Full Rate) ke epomenos kalitero icho.

Δημοσ.

Μπορω να επιλεξω πχ. gsm 1800 στη vodafone? Mε ποιο τροπο?

Den mporeis na epile3eis. To kinito to kanei aftomata.

Oson afora tis xrewseis nomizw oti i vodafone ekane mia prosfora sto a la carte. An energopoihseis a la carte 8a exeis xrewseis simvolaioy vodafone 120. Dhladh akoma pio f8ines xrewseis gia 1 xrono. alla den 3erw an isxuei akoma afti i prosfora.

Genika i cosmote exei kalitero diktio (pianei sxedon pantoy) se sxesh me vodafone. Alla an den exeis provlhma kai den kinise poli kai 3ereis oti stin perioxh soy yparxei kalo sima vodafone tote na pas vodafone (idika an isxiei i prosfora).

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια καριβ ειναι πσιλομουφα εγω που εχω ποιντμανια και βαζω περιπου μια καρτα 10ευρο το 20ημερο εχω καταφερει από τότε που κσεκίνησε να μαζεψω κατι παραπανω από το πρώτο πακέτο δώρων...δλδ τρίχες...ανυγουει συμφερει αν καποιοσ βαζει πολλές κάρτεσ το μηνα αλλα ποσοι να ειναι αυτοι...θα ειχανε παει σε συμβολαιο αν ηταν ετσι...!!

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι πιο 'τιμιο' και καλυτερο το bonus εισερχομενων-εξερχομενων κλησεων της cosmote.

Εγω κερδιζω το μηνα μονο απο τις εισερχομενες κλησεις(δηλαδη δεν πληρωνω τιποτε) περιπου 3 ευρω χρονο ομιλιας.

Δημοσ.
Den mporeis na epile3eis. To kinito to kanei aftomata.

Oson afora tis xrewseis nomizw oti i vodafone ekane mia prosfora sto a la carte. An energopoihseis a la carte 8a exeis xrewseis simvolaioy vodafone 120. Dhladh akoma pio f8ines xrewseis gia 1 xrono. alla den 3erw an isxuei akoma afti i prosfora.

Genika i cosmote exei kalitero diktio (pianei sxedon pantoy) se sxesh me vodafone. Alla an den exeis provlhma kai den kinise poli kai 3ereis oti stin perioxh soy yparxei kalo sima vodafone tote na pas vodafone (idika an isxiei i prosfora).

Η προσφορα με τις χρεώσεις συμβολαίου στο ALC έχει λήξει από τα μέσα Μαίου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...