giorgio_g Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 incubus-drive molis exo agorasi to autokinito (kalokeri 2003) ke anebeno xalkida gia kafe-mpanaki me ton kolito. exoume araksi,pigeno oso pio siga mporo,den leme koubenta ke apla pigenoume!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-) ;-) ;-) oi pio aples stigmes ine autes pou menoun!!!
BIAP Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Pavlov's Dog-Late November: Γυμνασιο-Κοπανες Prodigy- No good: Αγγλια, β γυμνασιου, με "κατεστρεψε" και γυρισα για να μεινω... ΒοyzIIMen-Yesterday: Η ωραιοτερη διασκευη Βeatles να λιωνει στο repeat, να συντροφευει την εναρξη των φοιτητικων χρονων... Σφακιανακης-Ο αετος: Για οσους πεταξαν μακρυα μας Αnita Baker: Giving you the best that I've got, Sweet Love: Πως αλλαζει η διαθεση ο ταν αγαπαμε....
rasmi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 ΑΧ!!!Μουσική και τραγούδια!!!Μπορείς να μου πεις ...έστω και έναν άνθρωπο που να μην έχει βιώματα και αναμνήσεις και να μην συνδέονται με ένα απ΄τα δύο? Εγώ προσωπικά δεν ξέρω!!!Τα πρώτα τραγούδια που θυμάμαι,ήταν της 10ετιας του '60-'70.Τ'άκουγε η αδερφή μου και θα'μουν δεν θα'μουν τότε ('74)5-6ετών! Που να 'ξερα βέβαια τότε,πώς πολλά από εκείνα τα...''τραγουδάκια''θα είχαν σήμερα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!''Το σχολείο'',Ο Αλέξης,''Γράψε στ'αστέρια τ'όνομά σου''...γενικά τα τραγούδια των Olympians,και αρκετά ξένα κομματάκια της τότε εποχής(Elvis,Paul Anka,Mammas & Pappas κ.τ.λ της χρυσής εποχής'50-'70)καθ'ένα με την δική του ιστορία!Αυτά μέχρι την εφηβία περίπου(όχι πως και τώρα δεν τάκουω δλδ!)Έπειτα κόλλημα με τα party's!Δεν υπήρχε περίπτωση,να'ρθει Σάββατο και κάποιο παιδί από το γυμνάσιο να μην κάνει party!!!Τι τέλεια εποχή!Τα πρώτα σκιρτήματα και στο πικ-απ να παίζουν τα πιο δυνατά slow των scorpions,aerosmith,Rainbow...Ακόμα και σήμερα,όταν ακούω αυτά τα κομμάτια,με πιο δυνατό σαν ανάμνηση για μένα το ''temple of the king''και το''hotel Callifornia''θολώνω..Πρώτη αγάπη βλέπεις... Όσο για το 'so sad ''της M.Faithfull τι να πεις?Αυτό το κομμάτι ήταν σταθμός για μένα! Μ'αυτό το τραγούδι συντροφιά,γνώρισα το πρώτο φιλί,την ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ,η οποία κράτησε περίπου 4 χρόνια..., ώσπου ξαφνικά κάποιο πρω'ί', έμαθα πως το ''αγόρι μου'' δεν υπάρχει πια αναμεσά μας! Είχε σκοτωθεί τα ξημερώματα ,ερχόμενος στην Αθήνα για να με δει!!!Καταλαβαίνεις λοιπόν τι έπαθα τότε!!!Όποτε λοιπόν κατά λάθος ή κατά τύχη ακουστεί αυτό το κομμάτι κάτι θα μου.....συμβεί!!! Ναι,ξαφνικά κάποιο σκουπιδάκι μπήκε στο μάτι,κάποια βλεφαρίδα γύρισε προς τα μέσα...και οι κόρες μου κρυφογελούν...Τώρα δε,αν πιάσω τα ελληνικά?Θα γράφω εδώ μέχρι και 10 μέρες!!!Ίσως κάποια άλλη φορά...Αρκετή η συγγίνηση για σήμερα....τι το 'θελες ?Καλές οι αναμνήσεις δεν λέω...αλλά να,Μερικές ..''πονάνε πολύ''!!!Kissses...Eri...
andrip Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Μηλιώκας, Αφροδίτη Μάνου - Ρόζ κομμάτι που έπαιζε στην τελευταία αγκαλιά με την κοπέλα μου μετά απο 4 καταπληκτικά χρόνια στο μεσολόγγι. Κάθε στίχος μας αντιπροσωπεύει πλήρως. Δυστυχώς τα φοιτητικά χρόνια τελείωσαν. Ευτυχώς είμαστε ακόμα μαζί... αυτή η απόσταση όμως...
MariaTs. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 andrip τι να πει και τ'αδέρφι μου; 1 χρόνος μαζί συμφοιτητές, 3 χρόνια χώρια λόγω δουλειάς και στρατιωτικού του ενός και πανεπιστημίου της άλλης, 1 χρόνο πάλι χώρια γιατί τελείωσε κι εκείνη το πανεπιστήμιο και επέστρεψε στο χωριό της, 1 χρόνο ξανά χώρια' λόγω δουλειάς ο ένας (ο αδερφός μου) και η άλλη στο χωριό της επίσης λόγω δουλειάς... Και μετά από τόσο καιρό χωριστά ξαναβρέθηκαν! Η απόσταση τους έκανε καλό τελικά! Φάνηκε πόσο δυνατή ήταν η σχέση τους! Αποτέλεσμα; Παντρεύτηκαν και σήμερα κλείνουν 10 χρόνια μαζί (σχέση-αρραβώνας-γάμος)! Άντε και στα δικά σου!!!
LL_NEO Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δε θα αρχίσω απο πάρα πολυ μακρυά, αλλά απο το δημοτικό. Βασίλης Παπακωνσταντίνου στις αρχές της δεκαετίας του 90 και λόγω μιας υποβόσκουσας επιθετικής ιδιοσυγκρασίας (αυτής που ακόμα και τώρα πολλοί έχετε φάει στη μάπα) το "Δε σε γουστάρω πια" έπαιζε και ξαναπαιζε. Με ελληνικό ροκ πέρασα αρκετά χρόνια μέχρι που κόλλησα στη hip hop. Στην ηλικία των 16 μου ρθε στα χέρια το cd των Ημιζ (δεν ντρέπομαι να πω ότι απο κει άρχισα να ψάχνομαι με τη hip hop). Μετά απο ένα πέρασμα απο το ελληνικό hip hop το οποίο πέρασε και δεν ακούμπησε (αν εξαιρέσεις τους TXC μέχρι το έσσεται ήμαρ) πέρασα στο ξένο. Σαν φόρο τιμής στα ΗΜΙΖ όμως πολλές φορές ακούω το "Οι γκόμενες παρέρχονται" μόνο και μόνο γι' αυτό που λένε έτσι όπως το λένε. Και απο την εν γένει μαύρη μουσική θα κρατήσω το "No woman no cry" Αλλά τελικά όσο και να το πάλευα ήμουν λαικός τύπος. Έτσι στο πρώτο σοβαρό ερωτικό σκίρτημα (την πρώτη βδομάδα που πήγα Uni) τα hiphop εξαφανίστηκαν και ο Νοτης πήγε μονότερμα. Δάνειο Ζωής και Ένα γράμμα είναι συνυφασμένα με μια συγκεκριμένη ...άντε να μην την χαρακτηρίσω. Πολλοί καλλιτέχνες μου κράτησαν παρέα στα up and downs εκείνης της σχέσης. Ποιον να πρωτοθυμηθώ; Τον μακαρίτη το Στράτο με το "Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα" και το "Άκου βρε φίλε"; Τον Μεγάλο Μανώλη Μητσιά με το "Ερωτικό" Ή τον Μητροπάνο με το Λαδάδικα. Αν με ρωτήσετε που κολλάει το Λαδάδικα, εφόσον μιλάμε για γυναικοδουλειά, μια χαρά κολλάει (επ ωραία το έφερα το μπινελίκι, εμμέσως και χωρίς να λερώσω το στόμα μου. Τελικά μερικές φορές με τρομάζω). Ή τη συνεργασία του με το Λάκη Παπαδόπουλο στο "για να σε εκδικηθώ"; Και να μη ξεχάσω το "Ήμουν κάποτε για σένα" του Κοντολάζου (οκ η εκτέλεση του Πανούλη είναι καλύτερη) Στο στρατό έπεσα μπροστά στο cd που έγραφε Πάνος Κιάμος Live. Ήταν άγραφος νόμος ότι στην παραμεθώριο ο Λόχος Διοικήσεως έπρεπε να ξυπνήσει με τουμπερλέκι και στα καπάκια τη μέρα νοικοκύρης το βράδυ αμαρτωλός. Μετά απο 12 μήνες πλέον ξέρω όλα τα τραγούδια στη σειρά και απο τα δυο cd του Live, αλλά κρατάω το προαναφερθέν λόγω ειδικής χρήσεως. Όταν έφτανα στα λελέ μου aka κόντευα να απολυθώ είχαμε Απολύομαι και μετά απο δυο μέρες αυτόματα το αυτί μου αναζήτησε την "Επιστροφή" απο TXC. Γλασκώβη τώρα δεν ξέρω γιατί αλλά το έχω ρίξει και μου έχει κολλήσει δυο βδομάδες το είσαι το λάθος μου το τελευταίο απο Μαζώ... Α να μην ξεχάσω και το "Στο κουτούκι του Γιαβρή" για ένα φιλαράκι που την έκανε νωρίς....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.