Προς το περιεχόμενο

LineAge vs WoW

Cristina

LineAge vs WoW  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. LineAge vs WoW

• LineAge
      19
    • WoW
      22
    • Και τα δύο
      3
    • Κανένα από τα δύο
      10
    • Αναποφάσιστος/η
      1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Opws exw ksanapei to WoW einai alli fasi, polu pio kala grafika!

Alla o kosmos zitaei pio poli L2 (epidi doulevw k se net cafe), ektos apo merikes eksereseis :)

Anyway egw paizw L2 logo periorismenou xronou..

• Super Moderators
Δημοσ.
Opws exw ksanapei to WoW einai alli fasi' date=' polu pio kala grafika!

Alla o kosmos zitaei pio poli L2 (epidi doulevw k se net cafe), ektos apo merikes eksereseis :)

Anyway egw paizw L2 logo periorismenou xronou..[/quote']

profanws zhtane L2...afou paizoun tsampe...an ekleine tous prive server h NCsoft 8a sou elega posoi 8a epaizan L2 :P

Δημοσ.
profanws zhtane L2...afou paizoun tsampe...an ekleine tous prive server h NCsoft 8a sou elega posoi 8a epaizan L2 :P

De nomizw oti mporei na to kanei.. einai polloi oi private servers kai briskontai se polles xores. Megalos mpelas gia thn NCsoft to na arxisei na asxoleitai me ton ka8e private server kai den exei na kerdisei kai tipota stin teliki.. aftoi pou 8eloun na paiksoun C3 (h kai C2 xoris problimata) mono stous official paizoun.

• Super Moderators
Δημοσ.

AngelDust to 8ema einai oti an 8elei mporei na tous kleisei...alla kratontas tous diafhmizei kai to game ths giati poios 3erei isws kapoios na vare8ei ta provlhmata stous private servers kai na apofasisei na paei stous official opws eipes kai esy...alla xwris autous posoi 8a h3eran to L2? polloi ligoteroi...

salstrom L2 kai poia myala? :P

Δημοσ.

Πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο να θεωρείται καλύτερο ένα MMORPG μόνο και μόνο λόγω free servers..και WoW υπάρχουν αν θέλετε..αλλά εγώ δεν πρόκειται να πατήσω..

Δείτε όλοι οι φανατικοί του L2 το WoW,το EQ2, το SWG ..και μετά τα ξαναλέμε..

Θέλω πολύ να δω Guild Wars..

Ως τώρα ξεκίνησα WoW..κόλλησα..σκέφτομαι όμως μόλις φτάσω το 60 να μείνω κάνα μήνα και μετά να ξεκινήσω DnD Online (μεγάλες αγάπες βλέπετε)

Δημοσ.

Ποιός το θεώρησε καλύτερο λόγω των free servers; :)

Οι free το μόνο που σου κάνουν είναι να σου σπάνε τα νεύρα και να βλασφημάς την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισες να παίξεις εκεί... :?

Btw, και το WoW έχω μιας και ένας φίλος που έλεγε τα καλύτερα... Δεν το συζητάω καν.. ΚΑΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ! Με συγχωρείτε, αλλά... Είναι τόοοοοοοοοσο κακόγουστο από πλευράς γραφικών που δεν άντεξα για πολύ να το βλέπω. :lol: :P

Τί άθλιοι χαρακτήρες είναι αυτοί ρε γμτ; Πόσο πιο κακόγουστα σχεδιασμένοι θα μπορούσαν να είναι...; :(

Τί αυτιά είναι αυτά που έχουν τα elves; :lol:

Donkey-Elves! :mrgreen:

Μην αρχίσω να τα σχολιάζω ένα-ένα... Θα μας βρεί η νύχτα. :lol: :P

Αφήστε τον χειρισμό που μέχρι να βρω τί κάνει και πως, πέρασε πόση ώρα. :lol:

Το LineAge, μακράν το καλύτερο, σχεδιαστικά τουλάχιστον. Δεν έχω παίξει ακόμα C3, και φαντάζομαι πως θα έχει πλησιάσει την τελειότητα. Αφήστε δε την καταπληκτική μουσική του! Ο Bill Brown έγραψε για ακόμα μία φορά την κατάλληλη μουσική για ένα παιχνίδι σαν το LineAge. :)

Το μόνο που μου τη δίνει αφάνταστα στο LineAge είναι το θέμα του PvP... :grrr:

Πάντως... Νομίζω πως είναι μάλλον θέμα αισθητικής και χαρακτήρα για το ποιο παιχνίδι μας αρέσει πιο πολύ. :)

Είναι εντελώς προσωπικό θέμα και στην ουσία δεν γίνεται καμιά σύγκριση. Το topic το έκανα κυρίως για πλάκα. :)

Είναι σα να λέμε «Παστίτσιο vs Μουσακάς». :lol:

Δεν υφίσταται τέτοια σύγκριση. :)

Μιας και αναφέρθηκε το Guild Wars... Αυτό λέω να είναι το επόμενο game που θα κολλήσω. :lol: :mrgreen:

Δημοσ.

Cristina ..I think u r mistaken about something..

Αν υπάρχει κάτι με τρομερή αισθητική είναι το WoW (όπως ήταν πάντα κάθε παιχνίδι της Blizzard)

Και ο χειρισμός αν το μάθεις είναι ΑΠΟΛΥΤΑ βολικώς...mouse+QWEASD απίστευτα βολικό..ακόμη και στη μάχη είναι βολικό(δε χρειάζεται να πατάς 1,2..,0)

Τo L2 μου φαίνεται υπερβολικά μονότονο σε γραφικά..

βέβαια όπως είπαμε..γούστα είναι αυτά

Δημοσ.
...Είναι σα να λέμε «Παστίτσιο vs Μουσακάς». :lol: ...

Eγώ ψηφίζω παστίτσιο! :lol: Πάντως και από εμένα μια ψήφος στο Lineage αν και δεν είμαι φανατικός με τα rpg (οπότε δεν ξέρω και πολλά) αλλά ούτε έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το WOW. Απλά γιατί έτσι μου αρέσει :razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...