Προς το περιεχόμενο

Ποια μητρική 939 PCIe από αυτές να πάρω;

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έλα Stratos2004...

Με γεια...

Μπορείς να μου πεις για το θόρυβο που κάνει το φανακι του chipset; Το καταλαβαίνεις;

Έβαλλες 2 δίσκους σε RAID ή έχεις μονο έναν;

Οι εγκαταστάσεις SATA, RAID θέλουν οδηγό δισκέτας ή γίνονται και από CD;

Δημοσ.

Οι περισσότεροι καταναλωτές έχουν κάποιες ιδιοτροπίες. Πχ μια απο τις δικές μου είναι να μην αγοράζω Gigabyte. Ποτέ δεν το έχω μετανιώσει.

Εγώ με όσα έχω διαβάσει (δεν έχω προσωπική πείρα με NF4) θα πρότινα DFI.

Στο raid του ICH5R (southbridge του Intel 875) πάντως ζητάει drivers....

Υπάρχει πλήθος λύσεων στο εμπόριο για ψύξη στο chipset...

Μια καλή λύση θα μειώσει και τις ανάγκες σε ροή αέρα (άρα και τις στροφές του ανεμιστήρα)

Δημοσ.
Οι περισσότεροι καταναλωτές έχουν κάποιες ιδιοτροπίες. Πχ μια απο τις δικές μου είναι να μην αγοράζω Gigabyte. Ποτέ δεν το έχω μετανιώσει.

Απόλυτα σεβαστή η ιδιοτροπία σου....αλλά πως γινεται να μην εχεις μετανιώσει για κάτι από την στιγμή που δεν το έχεις αγοράσει και δεν το εχεις δοκιμάσει?

Δημοσ.

Πολύ απλά ποτέ κάποια απο τις επιλογές μου σε μητρικές δεν αποδείχτηκε υποδεέστερη (σε αξιοπιστία, overclockability, ταχύτητα, γενικότερη απόδοση ανα τιμή) απο τις Gigabyte. Το αντίστροφο με βάση τις περιγραφές των χρηστών έχει γίνει πολλές φορές.

Μόλις πούλησα την 7VRXP (KT333) και άλλαξα μητρική κατάλαβα τη διαφορά...

Δημοσ.
OSO GIA THORIVO' date=' LYPAMAI ALLA OLA TA NF4 EINAI ZESTA TSIPAKIA OPOTE PREPEI NA PSIXONTAI KATALLILA.

DOYLEYEI TO NB FAN APO 4500 - 6500 RPMs[/quote']

Στο DFI nF4 μου, το ανεμιστηράκι του chipset δουλεύει σε χαμηλές σχετικά στροφές (συνήθως γύρω στις 2500-2800). Η ταχύτητα του ελέγχεται από το BIOS και μεταβάλεται αυτόματα ανάλογα με την θερμοκρασία του chipset, σε όρια που μπορούμε να ορίσουμε εμείς. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ καθόλου.

Όσο για το αν είναι ζεστά τσιπάκια τα nForce4, έχω δει και motherboard (gigabyte) χωρίς καθόλου ανεμιστήρα παρά μόνο με παθητική ψύκτρα.

Στις 6000rpm δουλεύει μόνο το ανεμιστηράκι που βάζει η Asus στο nF4 της (το A8N SLi) γιατί είναι μικροσκοπικό και μόνο δουλεύοντας σε υψηλές στροφές μπορεί να κάνει δουλειά. Αλλά απ' όσο διαβάζω, στις νεότερες παρτίδες χρησιμοποιεί κι αυτή διαφορετικό ανεμιστηράκι, πιο αθόρυβο (και αλλάζει και δωρεάν τα παλιά)...

Δημοσ.

Agorasa tin MSI K8N Neo4 Platinum kai sto kouti eixe 4 SATA kalodia, alla mono 1 IDE..Den tha eprepe na exei 2?

Logika kalo einai na valo ta 2 DVD mou se diaforetika IDE kanalia gia kaliteres epidoseis. Sosta?

To apogevma tin agorasa, eimai Athina kai avrio fevgo gia eparxia pou meno..

Apantiste osoi gnorizete parakalo to sintomotero...

Thanks...

Δημοσ.
alla mono 1 IDE..Den tha eprepe na exei 2?

Δεν δίνουν πάντα 2 καλώδια IDE οι κατασκευαστές. Κοίτα στο manual να δεις με πόσα και ποιά καλώδια δίνει η MSI τις μητρικές της. Το πολύ πολύ να αγοράσεις μόνος σου ένα καλώδιο επιπλέον...

Δημοσ.

kalispera pedia ago sinfono me ton filo na paris mia MSI KORIFI ego exw ena enan AMD 64 sta 3500+ me MSI k8t neo 2 me 2gb ram kai mia karta grafikon GEFORCE 6800 KANEI PAPADES KAI ENA PYRGO ME 5 ANEMISTIRES TI GNOMI EXETE GIA AYTO

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...