Προς το περιεχόμενο

Ποια μητρική 939 PCIe από αυτές να πάρω;

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Oντως το fanακι στο chipset κανει σαν "κλαρινο" αμα "θυμωσει" παιζει και φλογερα

Εγώ μέχρι στιγμής δεν κατάφερα να ακούσω το φανακι της μητρικής γιατί κάνει πολύ θόρυβο το φαν του επεξεργαστή (AMD 3000+ Venice)..

Μάλλον είναι και το πρώτο που θα αλλάξω....

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδες εγκατεστησα ενα modded bios στο MSI K8N NEO4 PLATINUM που εχω και εχω "δει" ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ . Για οσους ακομα "ψαχνουν γριφους" ευχαριστως να σας το στειλω με e-mail.

Φιλικα Στρατος

Δημοσ.

Ενα "μικρο" παραδειγμα ..... Clockαρω οσο θελω την καρτα γραφικων ( MSI 6800GT ) απο το bios της μητρικης... -Μιλαμε για σταθερω overlocking-

Δημοσ.

Και στο SisoftSandra εχω αποδοσεις Οpteron 152 (2.6) αντι για Opteron 150 (2.4) χωρις να εχει γινει αλλαγη FSB & Vcore ΚΑΘΟΛΟΥ... Καλο εεεεε . Εντελει κανει θαυματα αυτη η MSI ...xexe. Ειναι ο A64 4000+ "τερατακι" εγινε τωρα εντελως ΤΕΡΑΣ.

Δημοσ.

Παιδιά μη διστάζετε να δίνετε κάτι παραπάνω γία το mobo, όταν στήνετε ένα σύστημα.

Καί μην ακούω κορόνες του τύπου, Athlon η Intel.Κάθε μιά έχει τα δικά της πλεονεκτήματα.Σημασία έχει εσύ τι ζητάς.Δεν πρέπει να είναι σαν Ολυμπιακός-Παναθηναικός,πού όταν είσαι μικρός γίνεσαι ότι είναι ο φίλος σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...