Προς το περιεχόμενο

StarCraft-BroodWar : Πόσοι το αγαπήσατε και κολλήσατε ?

skouket

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουν περασει περιπου 5 χρονια απο τοτε που το αγγιξα για πρωτη φορα και τους τελευταιους 3-4 μηνες το εχω παρατησει σε μια γωνια.

Αναφερομαι σε StarCraft && BroodWar(περισσοτερο αυτο ζει)

Ειναι ενα παιχνιδι που αφησε εποχη ..προσωπικα για εμενα το καλυτερο RTS και γι'αυτο γινεται ακομα πανικος στην Kορεα με τα τουρνουα που εχουν χρηματικο επαθλο και τα την ζωντανη καλυψη τους απο τηλεοπτικα δικτυα..

Η Κορεα δικαια εχει χαρακτηριστει η χωρα των progamers :P

`Slayers`_Boxer rules(τουλαχιστον κανα-δυο χρονια πριν που κυριολεκτικα διδασκε terran) !!

Εχω παιξει με ολες τις φυλες σε αυτα τα 5 χρονια και ειχα κολλησει για καμποσο διαστημα με καθε μια..τελευταια ηταν με Terran που ειναι και μεγαλο μανικι στον χειρισμο (και στο micro ακομα περισσοτερο)

Δεν εχω δει αλλο παιχνιδι να το συναγωνιζεται στο ειδος του (προσοχη:οχι να του μοιαζει αλλα να το συναγωνιζεται)

Απο τοτε που βγηκε το replay system η Blizzard κατ'εμε αναβαθμησε τραγικα το επιπεδο και το ολο πακετο γινοταν ολο και ποιο ενδιαφερον.Ενα προβλημα βεβαια παντα ηταν τα hacks αλλα και για αυτα βρεθηκε λυση : bwscanner.com

οπου και αυτη η εφαρμογη δεσποζει στους private servers οπου παιζουν τα μεγαλα τζιμανια :razz:

Eχω δει τα απιστευτα σε games..Να γυριζουν games εκει που δεν τα περιμενεις , δηλαδη να χανεις εκει που δεν το περιμενεις και να νικας εκει που δεν ελπιζεις πια...Αξιος χαρτης για τετοιες συγκινεις ειναι η Lost Temple αν και παντα ετρεφα μεγαλη αδυναμια για τα εξουθενωτικα 3v3 σε Hunters (modded ή οrignal Hunters :P )

Αν δεν κανω λαθος το "κεφαλι" που εφτιαξε το StarCraft εχει φυγει απο την Blizzard αλλα οπως εχω δει και σε μερικες φωτογραφιες:

Oσω ζω θα ελπιζω για StarCraft 2

Φανταστειτε τις συγκινησεις που εχει να μας προσφερει κατι τετοιο..Να δειτε πως θα ερθουν στο μυαλο μας στιγμες που ολοι θα εχουμε νοσταλγησει τοτε :P

Αυτα τα ολιγα απο εμενα..Ισως το εχουμε υμνησει πολλες φορες αυτο το παιχνιδι αλλα ποτε δεν ειναι αρκετο μια και βλεπω οτι σιγα σιγα σιγα αργοπεθαινει :P πανε οι ενδοξες μερες στο Battle.net που το GRC-1 ειχε τον ΚΟΣΜΟ :( και τα games μεταξυ μας εδιναν και επερναν ασυστολα :P

Και νομιζω οτι σε θεματα που εχουν θεμα το StarCraft-BroodWar πρεπει να γραφουμε και ενα:

Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι !

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Oσω ζω θα ελπιζω για StarCraft 2

elpizw na to les gia plaka auto etsi? (auto to Ω me 3eskise :P )

giati an einai na zeis gia to SC tote apla no comment...

Δημοσ.

Ma den eipe oti zei gia to sc alla pws elpizei kai tha elpizei na bgei to 2o.

To sc itan pragmatika oti kalytero exei bgei se rts. Foveri omoigeneia, kathe maxi itan mia kainourgia empeiria. Exw paixei arketa, den imoun idiaitera kalos, alla eixa tin tyxi na parakolouthisw tournoua stin thessaloniki prin 4 xronia (arxes iouliou tou 2001 sto netcafe sti nayarinou) me olo ton kalo ton kosmo mazemeno(Ming, Mansouroskistis Zergas kai alloi gia osous xeroun) kai eixa pathei plaka!! Epika skinika...

Δημοσ.
isxiei oti sto telos tou warcraft emfanizontai kati hydralings se 3d?

Ναι,υποτιθεται οτι αφηνει υπονουμενα για το Star Craft 2.

Δημοσ.

μήπως τα 3D hydralings έχουν να κάνουν με το Starcraft:Ghost? Εμένα έτσι μου φαίνεται μιας και το Ghost είναι περίπου σαν το Renegade, ενα FPS στον κόσμο του Starcraft.

Πάντως, απίστευτα εθιστικό game. Σας το λέει ένας σχεδόν αποκλειστικός adventures & rpg gamer!!!

Δημοσ.

oxi re. sigkrineis starcraft ghost me renegade? oxi ola sto idio kazani. to ghost fainetai apo ta video poli kalitero kai pio ethistiko apo to renegade. eidika otan exeis kai ton xeirismo tis konsolas giati de prokeitai na bgei gia PC

Δημοσ.

Δεν τα συγκρίνω, απλά λέω ότι έχουν περίπου το ίδιο θέμα. FPS απο τον κόσμο του Command&Conquer το ένα, FPS από τον κόσμο του Starcraft το άλλο.

Δημοσ.

"FPS απο τον κόσμο του Command&Conquer το ένα, FPS από τον κόσμο του Starcraft το άλλο"

de katalabes ti eipa. leo oti to ghost den einai FPS einai third person shooter oxi protou opos to renegade. gke gke?

• Super Moderators
Δημοσ.

eipes FPS apo C&C kai FPS apo Starcraft...ee to Starcraft Ghost den einai FPS...pou les oti einai third person?

parepiptontos to Renegade htan poly a8lio...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...