Προς το περιεχόμενο

Manual gia to Morrowind

stone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως μπορείτε να μου πείτε ενα site για να κατεβάσω το manual του Morrowind? Το είχε το παιχνίδι στην κάρτα γραφικών μου και είπα να το ξεκινήσω αλλά είχε μόνο το cd χωρίς το manual.Kοίταξα και το sticky με τα sites αλλα δεν βρήκα τιποτα.

Δημοσ.

Λυπαμαι φιλε μου αλλα δυστυχως δεν υπαρχει τροπος να το βρεις δωρεαν στο διαδικτυο , αν υπαρχει . . .

Ψαξε και μεσα στα δυο τα cd του παιχνιδιου μπας και το βρεις σε .pdf μορφη .

Δημοσ.

Όντως το είχε στο 2ο cd που ειναι το construction set αλλα δεν μου έκοψε να κοιτάξω και σε αυτό. :oops: Thx!

P.S. Το παιχνίδι μου φαίνεται οτι ειναι χάσιμο(όχι χρόνου)

Δημοσ.
Όντως το είχε στο 2ο cd που ειναι το construction set αλλα δεν μου έκοψε να κοιτάξω και σε αυτό. :oops: Thx!

Γι αυτο ψηφιστηκε Game Of The Year 2002 ;)

αν σε ενδιαφερει δες και αυτο το fan site http://www.elderscrolls.com/forums

Δημοσ.

emena den mou arese katholou . einai poli megalo me megali eleutheria kiniseon , xriazete na afeieroseis polles ores kai etsi katantaei poli kourastiko .

Επισκέπτης
Δημοσ.
emena den mou arese katholou . einai poli megalo me megali eleutheria kiniseon , xriazete na afeieroseis polles ores kai etsi katantaei poli kourastiko .

Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Δεν είναι απαραίτητο να τα δεις ΟΛΑ. Εμένα αυτό ακριβώς το στοιχείο του τεράστιου, με έκανε να νιώσω ότι βρίσκομαι σε έναν αληθινό κόσμο, όπως και το γεγονός ότι χρειάζεται πολύ ώρα για να ταξιδέψεις από το ένα σημείο στο άλλο, και το βράδυ αν ταξιδέυεις στο δάσος έχει τόσο ωραίο ουρανό και αστέρια και είναι πολύ ρομαντικά και μετά σου επιτίθεται ένα τέρας...

Προσωπικά, αφιέρωσα 1 μήνα από τη ζωή μου σε αυτό το παιχνίδι και δε μπορώ να πω ότι το μετανιώνω. Νιώθω σαν να έζησα εμπειρίες ζωής μέσα σ'αυτό το παιχνίδι. Το ξέρω ότι δεν ισχύει, αλλά πραγματικά έτσι αισθάνομαι. Θυμάμαι τα ταξίδια μου, τις ιστορίες που άκουγα στην αρχη και ζήλευα, αλλά όταν αργότερα είχα ζήσει και εγώ περιπέτειες, άκουγα από κάποιους ιστορίες για dungeons και σκεφτόμουν "Ασε ρε. Που να σου λέω που ήμουν εγώ τώρα". Και όταν γυρνούσα σε μια πόλη μετά από μια εξόρμηση σε κάποιο μπουντρούμι και αισθανόμουν ότι ήμουν επιτέλους σπίτι μου και ασφαλής...

Ωχ...Μεγάλο μέγεθος ποστ. Σταματάω.

Δημοσ.

Το Morrowind ήταν το πρώτο παιχνίδι που είχα βάλει πριν 2-3 περίπου χρόνια όταν πρωτοπήρα τον καινούριο μου Pentium 4. Ήταν επειδή ερχόταν δωρεάν μαζί με την G-Force 4 μου όπως και με του Stone. Όταν λοιπόν ξεκίνησα το παιχνίδι και έπεσε η πρώτη νύχτα... θυμάμαι όταν έστρεψα με το ποντίκι το κεφάλι του χαρακτήρα μου και αντίκρισα αυτόν τον έναστρο ουρανό που λέει ο Manuel με τους πολύχρωμους πλανήτες και τα φεγγάρια, ήταν κάτι το οποίο πρώτη φορά έβλεπα σε οθόνη υπολογιστή. Το Morrowind ήταν ένα ξεχωριστό παιχνίδι, πράγμα που δεν μπορούσε να καταλάβει κάποιος που απλά το είδε επιφανειακά. Ακόμα υπάρχουν φίλοι μου που με κοροϊδεύουν που ασχολήθηκα με αυτό το (κυριολεκτικά) ατελείωτο παιχνίδι...

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι μαγικό.Ότι ακριβώς ζητούσα.Είμαι άφωνος με τον κόσμο του και την ελευθερία κινήσεων που έχει.Ατμοσφαιρικότατο.Ελπίζω να το έχω τελειώσει μέχρι να βγεί το Oblivion. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Απίστευτο παιχνίδι, ακόμα θυμάμαι πριν 2-3 καλοκαίρια που έπαιζα κάθε βράδυ και χανόμουν στον απίστευτο κόσμο του Morrowind. 20 χρόνια computer games μόνο με το Eye Of The Beholder 1 το είχα ξαναπάθει αυτό. Γνωρίζω παλικάρι από Αγγλία που αναγκάστηκε να σπάσει τα cd του παιχνιδιού, γιατί κινδύνευε να χάσει την πτυχιακή του εξαιτίας του. Μακάρι να έβγαιναν τέτοια παιχνίδια πιο συχνά...που να κρατάνε παραπάνω από 1 βδομάδα (αυτό το multiplayer έχει καταστρέψει όσους δεν έχουν DSL ή δεν γουστάρουν να παίζουν online)...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Το παιχνίδι είναι μαγικό.Ότι ακριβώς ζητούσα.Είμαι άφωνος με τον κόσμο του και την ελευθερία κινήσεων που έχει.Ατμοσφαιρικότατο.Ελπίζω να το έχω τελειώσει μέχρι να βγεί το Oblivion. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

μην βιαζεσαι εχεις και τα expansions μετα ;)

το συγκεκριμενο game ειναι πραγματι εθισμος

για faqs-guides εδω http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/913818.html

δοκιμασε και τα gothic,gothic 2 στο ιδιο πνευμα με μικροτερο κοσμο ωστοσο.

Δημοσ.
Γιατί, πιστεύεις ότι θα το έχει τελειώσει μέχρι τότε για να παίξει και τα expansion? :mrgreen:

rofl !

. . . . . . . . . δεν τελειωνει . . . . . . . . .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...