Elveleg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Έχω το εξής πρόβλημα: Με το που πατάω το power on του υπολογιστεί, κάνει κολλάει αμέσως μετά το memory test και κάνει επανεκκίνηση! Δοκίμασα να κάνω reset στο bios αλλά τίποτα. έβγαλα όλα τα κομμάτια και τα ξανεέαλα πάλι τιποτα. άλλαξα το μοναδικό chip ram σε άλλο socket και τα ίδια. Μερικές φορές πάθενει διαλήψεις και μπορεί να προχωρίσει λίγο, αλλά θα κολλήσει στο φόρτωμα τον winXP και μετά πάλι τα ίδια. HELLLLPPPP!!!! Ο Η/Υ μου έχει τα εξής: GA-7VT600 MOBO AMD ΑΤΗLΟΝ 2600+ 512 RAM (400MHZ) 2 HDD CD R/W DVD ROM ATI all in wonder 9800 128mb
nimik Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Για κυτταξε λιγο τις ρυθμισεις στο bios μηπως παιζει κατι και σου διαφευγει.....μου εχει συμβει..
Elveleg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Αυτό είναι το θέμα! Δεν μπορώ να μπω. Κολλάει ΑΜΕΣΩΣ μετά το memory test.
kavaliotis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δοκιμασε το εξω απο το κουτι, μαλλον προκειται για προβλημα γειωσης του κουτιου σου, βαλε μονωτικα στις επαφες του motherboard σου με το κουτι (εκεινα τα ασπρα πλαστικα στις βιδες) και δοκιμασε ξανα. Αν σου δουλευει το motherboad εκτος κουτιου, τοτε σιγουρα φταιει αυτο. Αλλιως δοκιμασε αν καθεται καλα η ψυκτρα, ισως ανεβαζει αμεσως θερμοκρασια και κλεινει. Τελος κλασσικα αλλες μνημες, τροφοδοτικο κτλ. Δυστυχως εμενα το εκανε ενα παλιο ASUS A7V8X που ειχα και μετα απο 1 μερα δεν δουλεψε ξανα το motherboard...
Elveleg Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Οκ θα το δοκιμάσω κι έτσι. αν και να βγάλεις την mobo από το κουτλι με τις επαφές που έχει η δικιά μου μόνο εύκιλο δεν είναι... Πάντως και πέρσυ που μου το έκανε, λύθηκε ως δια μαγίας μόνο του! Τώρα μου το κάνει από τότε που άλλαξα chip μνήμης.
Pappyroys Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μπορεί να φταεί κάποια ρύθμιση στα bios, βγάλε την μπαταρία και ξανάνοιξε τον υπολογιστή για να δεις έαν θα μπει στα windows (μην προσπαθήσεις να μπεις στα bios, χωρίς μπαταρία δεν μπαίνει), αν ναι τότε κλείσε το pc, βάλε την μπαταρία και δες αν αυτή την φορά μπει, αν ναι τότε κάνε και τις ρυθμίσεις που θες στα bios διότι 90% έχουν χαθεί.
stefan123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Mallon ftaiei i mnimi sou.vres kanena sosto dimmaki apo kanenan filo sou kai pes mas...
Elveleg Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μπορεί να φταεί κάποια ρύθμιση στα bios, βγάλε την μπαταρία και ξανάνοιξε τον υπολογιστή για να δεις έαν θα μπει στα windows (μην προσπαθήσεις να μπεις στα bios, χωρίς μπαταρία δεν μπαίνει), αν ναι τότε κλείσε το pc, βάλε την μπαταρία και δες αν αυτή την φορά μπει, αν ναι τότε κάνε και τις ρυθμίσεις που θες στα bios διότι 90% έχουν χαθεί. το έχω δοκιμάσει. βγάζω την μπαταρία,περιμένω αρκετά ώστε να αδειάσουν οι πυκνωτες, και δεν κάνει τίποτα ήτε με μπαταρία ήτε χωρις. Mallon ftaiei i mnimi sou.vres kanena sosto dimmaki apo kanenan filo sou kai pes mas... την μνήμη την αγόρασα χτες και είναι η ίδια με την παλιά μου. Δεν νομίζω να είναι αυτό. Μερικές φορές (είπαμε διαλήψεις), κατεβάζω την συχνότητα της cpu στα 166 από τα jumper,βγάζω τροφοδοσίες και τις ξαναβάζω και δουλεύει για λίγο (κολλάει μετα στο loading των windows). Με το που κάνει επανεκκίνηση όμως πάλι τα ίδια...
Pappyroys Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 τι να σου πω ρε φιλαράκι, δεν ξέρω, κάτι τελαιτεύο, είπες ότι αγόρασες εχθές την/τις μνήμη/ες, αν ναι τότε κοίταξε να τις βάλεις χώρις να είναι dual ή βάλε μόνο μία και ξαναπροσπάθησε, έτσι την είχα πάθει εγώ πριν λίγο καιρό και μου έκανε συνέχεια reboot το χαζό, αλλά ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη, ακόμα έτσι είναι, βαριέμαι δηλαδή να δω τι συμβαίνει!
Elveleg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δοκιμασε το εξω απο το κουτι' date=' μαλλον προκειται για προβλημα γειωσης του κουτιου σου, βαλε μονωτικα στις επαφες του motherboard σου με το κουτι (εκεινα τα ασπρα πλαστικα στις βιδες) και δοκιμασε ξανα. Αν σου δουλευει το motherboad εκτος κουτιου, τοτε σιγουρα φταιει αυτο.[/quote'] Λοιπόν το δοκίμασα έξω από το κουτί και δούλεψε (τουλαχιστον για 6 επανεκκινήσεις που του έκανα). Οπότε μάλλον είναι αυτό που λές. Τι μπορώ να κάνω όμως για αυτό; γιατί όταν το ξαναέβαλα άρχισε πάλι τα ίδια.
sot78 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 πολυ πιθανον να ειναι και υπερθερμανση επεξεργαστη. σε εναν 2400+ που ειχα μου εκανε τα ιδια με σενα. εκανε συνεχεια restart,δεν εμπαινε ουτε στα windows, ουτε εκανε εγκατασταση win (εκανε reset στο menu επιλογης δισκου) παρολα αυτα δεν εβλεπα στο bios (οποτε καταφερνα να μπω) πανω απο 52c τελικα πηγα την cpu πισω στο eshop και σε 10 μερες ειχα καινουργιο. αλλα επειδη δεν αντεχα (10 μερες ΧΩΡΙς PC ) πηρα εναν 2700+ και αργοτερα μερικα εξαρτηματα και τωρα εχω 2 PC. καλο ειναι να δοκιμασεις και τη cpu σε μια αλλη mobo, εμενα εκανε το ιδιο και σε αλλη mobo που ειχα. και οι 2 ΜΟΒΟ gigabyte μπορει να σου ακουγονται κουφα ολλα αυτα αλλα ηταν η CPU (MoBo,ram,vga,pci card,PSU,HD) ειχαν τσεκαριστει σε αλλο PC.
Elveleg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Εχω φρικάρει! έκανα εκκινηση με την mobo έξω από το κουτι μόνο με vga, μνήμη και επεξεργαστή και αυτή την φορά ΔΕΝ δούλεψε! Δοκίμασα αλλή μνήμη και σκληρό και τίποτα! δεν μπορώ να το καταλάβω. μάλλον η mobo βάλεσε μπιέλες αλλά δεν έχω να δοκιμάσω άλλη ούτε λευτά να αγοράσω μία!
agribilos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Αν η motherboard έχει εγγύηση μπορείς να την επιστρέψεις πίσω για επισκευή/αντικατάσταση. Το συγκεκριμένο μοντέλο υπαρχει ακόμα στην αγορά πάντως οπότε λογικά θα στο αντικαταστήσουν.
Elveleg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Αχχχχχχ. και δεν βρίσκω την απόδειξη... πάει 1,5 χρόνος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.