satfoxy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Γεια σε ολους. Εχω παρει εδω και μια εβδομαδα ενα ΝΟΚΙΑ 3220 και προσπαθω να το κανω συνδεση με το pc μου αλλα δεν γινετε με τιποτε. μπορει καποιος αν ξερει να μου πει πως γινετε? Περιτο να πω οτι μου εχει σπασει τα νευρα τοσο που μου ερχεται να το σπασω. Ευχαριστω satfoxy
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Με τι τροπο προσπαθεις να συνδεθεις ??? Καλωδιο , υπερυθρες ή bluetooth ???Τι προβλημα σου κανει ??? Τι λειτουργικο εχεις ??? :smile: :smile:
FELIX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 to pc suite den to uposthrizei pros to paron..etsi eipan kai apo thn nokia pou phga gia na perasw to backup tou 6600
satfoxy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 @Γιάννης Platano καλωδιο xp δεν το βρισκει καθολου και το καλωδιο και το τηλεφωνο. Η πατατα δεν εχει ουτε υπερυθρες ουτε bluetooth. @FELIX Ε αμα δεν το υποστηριζει το pc suite τοτε τι δεν τον το γραφουν στην ιστοσελιδα και μας αφηνουν να τρελλενομαστε μερες και νυχτες αναβουμε και το καντηλη για πασα ενδεχομενο(lol) παντος θα με υποχρεωνες αμα ξερεις να μου πεις με πιο software δουλευει. Ευχαριστω satfoxy
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Ειχα ακουσει οτι τα σε windows με sp δεν δουλευει το καλωδιο..
Gabriel Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Η απάντηση είναι αρκετά ετεροχρονισμένη,παρόλα αυτά,το έχω εδώ και κάνα 10μηνο και έχω συνδεθεί χωρίς κανένα πρόβλημα με το καλώδιο Nokia DKU-5. Το PC Suite παίζει κανονικότατα!
kotlid Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 File katavase to kainourgio pc suite apo to site tis nokia kai tha leitourgisei Ego afto ekana kai sindeo kanonika me iperithres to 3230 sto pc
Founes Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 File katavase to kainourgio pc suite apo to site tis nokia kai tha leitourgiseiEgo afto ekana kai sindeo kanonika me iperithres to 3230 sto pc mia apo ta idia file moy... ki egw me IrDA den eixa kanena prob!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.