ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Τις προάλλες έκανα αναβάθμιση σε Athlon 64 Και πήρα την συγκεκριμένη μητρική της gigabyte.Δε λέω πολύ καλή μητρική και πολλά αυτά που προσφέρει.Απλά αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα.όταν ξεκινάει το μηχάνημα καμία φορα δεν αναγνωρίζει τους 2 sata δισκους που έχω πάνω και φυσικά δεν μπαίνω στα windows .Eπίσης καμιά φορά δεν αναγνωρίζει τον ένα από τους 2 δισκους.Πατάω το reset να κάνω επανεκκίνηση και όλα καλά. Οι δίσκοι είναι WD , ο ένας 120 gb και ο άλλος 250gb. Η μητρική έχει 2 sata controllers Ο ένας είναι με το chipset 3112 και ο άλλος με το 3512 για hot swap υποστήριξη. Τους έχω βάλει στο 3112 controller σε συστοιχία base ( επιλογή από bios, η άλλη συστοιχία είναι για raid )
deathlok Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 bios update gia arxi.kai psakse ligo ena topic tou imagine pou ixe kati problimata me raid se nforce4 genika.....isos se boithisi.
nimik Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Η Κ8NS Ultra εχει το Nforce3 Ultra......δες αν εχεις το F6 Bios και βασικα ψαξου με το manual και ΤΙς BIOS ΡΥΘΜΙΣΕΙς....
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Έκανα bios update στο F6 αλλά το πρόβλημα παραμένει όταν ανοίγω το μηχάνημα.Δηλάδη όταν το ανοίγω για πρώτη φορά μου κάνει το πρόβλημα.Πατώντας reser για να κάνει επανεκκίνηση το πρόβλημα λύνεται.Στις ρυθμίσεις του bios έχει μόνο 2 επιλογές για τους sata controllers.Η μία επιλογή είναι για το 3112 chipset την οποία έχω ενεργοποιημένη , και η άλλη για το 3512 chipset που την έχω disabled.Μπας και έχει πρόβλημα η μητρική ,Η κανένας δίσκος???
nimik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Για ενεργοποιησε την κι αυτην να δουμε τι γινεται....?
nimik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Έκανα bios update στο F6 αλλά το πρόβλημα παραμένει όταν ανοίγω το μηχάνημα.Δηλάδη όταν το ανοίγω για πρώτη φορά μου κάνει το πρόβλημα.Πατώντας reser για να κάνει επανεκκίνηση το πρόβλημα λύνεται.Στις ρυθμίσεις του bios έχει μόνο 2 επιλογές για τους sata controllers.Η μία επιλογή είναι για το 3112 chipset την οποία έχω ενεργοποιημένη , και η άλλη για το 3512 chipset που την έχω disabled.Μπας και έχει πρόβλημα η μητρική ,Η κανένας δίσκος??? Μανωλη εγω εχω τον Sata στο 3512 και δεν εχω ουτε ειχα κανενα προβλημα...τσεκαρε το..
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Φιλε nimik τους δίσκους τους εχω βάλει στο 3112 chipset και έχω αυτό το πρόβλημα.Θα πάρω αύριο μάλλον την quest να τους ρωτήσω και θα δούμε.Μάλλον για αντικατάσταση με βλέπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.