MariaTs. Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Μια βοήθεια μπας κι αποφύγω το ψάξιμο στα δισκάκια μου για τον Windows Media Player 10 και τον ξαναεγκαταστήσω. Όταν βρίσκομαι σε κάποια ιστοσελίδα και θέλω να ακούσω κάποιο μουσικό δείγμα δυστυχώς ο media player μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα. Τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να ακούω τα on-line μουσικά δείγματα;
GrMikeD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 ψάξιμο στα δισκάκια σου για τον Windows Media Player 10 και τον ξαναεγκαταστήσεις.
Godfath3r Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Μα, και ο MP 9 δεν υποστηρίζει live streaming?
Dark Scizor Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Πας στη σελίδα της MS για να τον κκατεβάσεις, σε πιστοποιεί το Windows Genuine Advantage* μέσω ενός ActiveX, και δεδομένου ότι η πιστοποίηση έγινε με επιτυχία θα μπορέσεις να κατεβάσεις τον WMP 10 χωρίς εκείνο το ενοχλητικό κλείδωμα που μετά από ένα χρονικό διάστημα τον κάνει να συμπεριφέρεται τρελά. *:Σιγουρέψου είτε ότι το product key σου είναι γνήσιο είτε ότι είναι απ' αυτά που "δουλεύουν".
MariaTs. Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Τελικά ο media player έτρωγε μπλοκάρισμα απ'το Kaspersky Anti-Hacker!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.