Panathinaikara Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Όταν με τον Gus κάνω τσεκάρισμα φωτογραφιών στο crime scene της burnt neighborhood, και κάνω κλικ στη "μπανιέρα" με το νερό, μου δείχνει το νερό από κοντά και κολλάει το παιχνίδι. Το έχει ξανασυναντήσει κανείς το πρόβλημα; ξέρετε αν έχει βγει κανα patch;
Elven_King Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 patch δεν έχει βγει ακόμα και πρώτη φορά ακούω για το συγκεκριμένο bug. Ρίξε όμως μια ματιά στο Official Forum του παιχνιδιού
Thanaxix Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 panathinaikara dokimases na kaneis click kai allou prwta kai meta ston nipthra?h crasharei oti kai an kaneis,arkei na klikareis ston nipthra? pantws einai ontws akuro bug..
Panathinaikara Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 δοκίμασα να κάνω κλικ και σε άλλα σημεία πρώτα αλλά λέει "There isn't anything unusual" . Όταν κάνω κλικ στο νιπτήρα αρχίζουν σιγά σιγά να εμφανίζονται τα 2 πρώτα γράμματα και μετά σταματά το animation της κίνησης του νερού(προφανώς κολλάει). Δοκίμασα να πατήσω όλα τα πλήκτρα και να το αφήσω 1 15λεπτο αλλά τίποτε. Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω κανα save ακριβώς αφού δεις το νιπτήρα; Τα νεύρα μου τσατάλια. Κι ήταν τόσο καλό παιχνιδάκι
Paralizer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 krata backup ta saves kane uninstall kai meta ksana kane egatastash mpas kai diorthothei to provlhma...mporei na egine kati kata th diarkeia tou install thn exo pathsei apeires fores etsi
Angeldust Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Εγώ το παιχνίδι το τελείωσα και δεν παρατήρησα κανένα bug, ούτε στο συγκεκριμένο σημείο που αναφέρεις με τον νιπτήρα. Δοκίμασε αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω, απεγκατάσταση του παιχνιδιού και ξανά εγκατάσταση. Το έχεις αυθεντικό?
Panathinaikara Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 αυθεντικό το έχω.Μόλις έκανα αυτό που πρότεινε ο φίλος και εξακολουθεί να έχει πρόβλημα.Δοκίμασα και 2000,98 compatibility μπας και αλλά ... Η μόνη λύση που βλέπω είναι ένα save ακριβώς μετά το picture correlation σε αυτό το σημείο. Ξέρετε πού μπορώ να βρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.