nikoskon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Sta idia kai ligotera fragka agoraseis eksisou kales o8ones alla me kalh eggyhsh. H eggyhsh ths Sony einai paragmatika gia na thn erwtevesai.
nimik Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Υπερβολες.....χαιρομαι που χαιρεται ο κατοχος της αλλα υπαρχουν και καλυτερες....βλεπε Eizo...
BlizardBill Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την LG1915 για τα λεφτά και την εγγύησή της, (την θέλω για γραφείο εξάλου) αλλά όταν είδα μια ταινία σε μια XBLACK φίλου, η διαφορά ήταν απίστευτη .... το περίμενα μεν, αλλά όχι τόσο . Θα μου κάνει εντύπωση αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το τομέα, τουλάχιστον που να μπορεί να καταλάβει το μάτι μου .
polaki Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Το προβλημα με τα καμμενα pixel είναι πολυ σοβαρό... Δεν ξέρω πόσο ερωτευμένος θα είσαι αν σου σκάσουν μερικά καμμένα και δεν ξέρεις τί να κάνεις... Είναι πολλά τα λεφτά, το θέμα είναι αν αξίζει... Και εντάξει αν τα δίνει αλλος ειναι ΟΚ, αλλά όταν το πληρώνεις μόνος σου είναι λίγο πίκρα...
polaki Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Εχω και εγω την κλασσική 19ara LG... και είμαι ικανοποιημένος, γιατί με ελάχιστα συγκριτικά με άλλες χρήματα, πήρα μια οθόνη απο σχετικά σοβαρή εταιρία που τουλάχιστον ξέρω ότι δεν θα έχω ποτε πρόβλημα να μου μεινει στο χέρι... Δεν ειναι και λιγο!!
geovard Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Ένα υποθετικό ερώτημα.Άν σας έκαναν δώρο μιά από τις παραπάνω οθόνες ποιά θα ζητούσατε?Με όλη τη ειλικρίνιά σας όμως.
dantouan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Eγω παιδια παντως εχω ερωτευτει ενα πιπινακι, καθηστε εσεις με τις οθονες σας... :lol:
polaki Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Ένα υποθετικό ερώτημα.Άν σας έκαναν δώρο μιά από τις παραπάνω οθόνες ποιά θα ζητούσατε?Με όλη τη ειλικρίνιά σας όμως. κάνω Quote τον εαυτό μου απο 3 μηνύματα πιό πάνω... "Και εντάξει αν τα δίνει αλλος ειναι ΟΚ, αλλά όταν το πληρώνεις μόνος σου είναι λίγο πίκρα..." Που σημαίνει ότι, θα έπερνα φυσικά τη Sony, και αν έβγαζε πρόβλημα θα την σκότωνα & θα έπερνα την LG...ωστε με 0 κόστος θα είχα Χ μήνες/χρόνια την Sony μεχρι να βγάλει (αν έβγαζε) πρόβλημα, και μετά την LG για μέχρι να ληξεί η εγγύηση!!
geovard Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Παιδιά πάλι είστε κολλημένοι στην Ιστορία.Οι οθόνες της EIZO είναι με διαφορά οι πρώτες στην κατηγορία CRT.Εκεί έκανε το μεγάλο όνομα.Δεν ισχύει όμως το ίδιο καί με τις TFT.Κράτησε ψηλά τις τιμές, λόγω τού ονόματος πού έχει δημιουργήσει.Προσωπικά δεν με εντυπωσιάζουν ούτε στο design ούτε υπερτερούν σε απόδοση από άλλες.Προτιμώ sony αν καί είναι πολύ 'λεπτεπίλεπτες'.
godslayerxp Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Ολοι παιρνουν LG και EIZO και μετα πηγαινουν στα μαγαζια και χαζευουν τις x-black της sony...μουχεχεχε
nikoskon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 @ geovard, otan den plhrwneis apo thn tsepoula sou de se noiazei h eggyhsh. otan plhrwneis se noiazei. Kai egw gia dwro 8a h8ela thn en logw SONY.An meta mou vgalei 10 pixel kammena, thn petaw.Den thn plhrwsa allwste. Otan omws agorazw kati me ta fragka pou doulepsa me noiazei h "a3iopistia" pou legame kai gia ta aytokinhta. Opote to erwthma sou den kollaei.Den sygkrinoume mono thn poiothta.Alla enan deikth pou exei na kanei me kostos/apodosh/eggyhsh.
De@th L0rd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Paidia gia mena o xwros pou exw ton ypologisth sto einai akatallhlos gia thn X-black ths Sony giati thn hmera h sygekrimenh o8onh vgazei logw twn para8yrwn (akoma kai me kourtines)polles anaklaseis fwtos.Ki afto ofeiletai sto oti h X-black den exei eidikh epistrwsh.Den katalava giati h sony ekane kati tetoio.OPws den katalava giati h SOny Hellas 8etei toso avolh eggysh.
Gary_Kokkin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 H Sony στην Ασία ,δίνει 0 pixel εγγύηση.-H εγγύηση καμμένων pixel έχει να κάνει με την πολιτική κόστους πωλήσεων της κάθε αντιπροσωπείας,από εκεί που τις εισάγει (πχ οι Sony Kίνας είναι για πέταμα,αλλά η τιμή,τιμή να κερδίζει η αντιπροσωπεία...) Τα pixel πλεον στις οθόνες των τελευταίων 2 ετών δεν καιγονται εύκολα, να είναι κριτήριο αγοράς.... (εκτός αν είσαι γκαντέμης ή δεν έχεις UPS και επώνυμη ποιοτική κάρτα γραφικων).....,και γι'αυτό όλο και περισσότερες αντιπροσωπείες το προσφέρουν,ρισκάροντας το κόστος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.