Προς το περιεχόμενο

Thermoepagogiki pasta.....

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo tin eksis aporia.H pasta prepi na einai alifi otan tin vgalis meta apo kairo apo thn cpu h prepi na einai san tsixla????ego exo vali mia pasta ths thermaltake kai einai alifi prin kai meta afou ti evala.

Δημοσ.

Δεν έχουν όλες οι πάστες την ίδια συμπεριφορά. Κάποιες ξερένονται μετά απο καιρό και κάποιες γίνονται σαν τσίχλα όπως λες και συ, άλλες πάλι δεν αλλάζουν και πολύ την κατάσταση τους. Γενικά αν παρατηρείς άνοδο στην θερμοκρασία καλό είναι να ελέγχεις την θερμοαγώγιμη που έχεις βάλει αν έχει ξεραθεί. Έχε υποψη σου πως και η υπερβολική ποσότητα θερμοαγώγιμης δεν έχει καλά αποτελέσματα όσον αφορά την θερμοαπαγωγική δράση της.

Δημοσ.
Δεν έχουν όλες οι πάστες την ίδια συμπεριφορά. Κάποιες ξερένονται μετά απο καιρό και κάποιες γίνονται σαν τσίχλα όπως λες και συ, άλλες πάλι δεν αλλάζουν και πολύ την κατάσταση τους. Γενικά αν παρατηρείς άνοδο στην θερμοκρασία καλό είναι να ελέγχεις την θερμοαγώγιμη που έχεις βάλει αν έχει ξεραθεί. Έχε υποψη σου πως και η υπερβολική ποσότητα θερμοαγώγιμης δεν έχει καλά αποτελέσματα όσον αφορά την θερμοαπαγωγική δράση της.

αυτη που βαζω εγω ειναι παντα σαν αλειφη.και πριν την βαλω και μετα.εχω παντα 60-64 βαθμους κελσιου.

Δημοσ.

Arctic Silver 5 6 ευρώ

Arctic Silver Ceramique 4 ευρώ

Εγώ προτιμώ τη ceramique :) Όχι λόγω κόστους αλλά γιατί δουλεύεται και καθαρίζεται πιό εύκολα, δεν χρειάζεται 10 μέρες για να πιάσει full απόδοση και είναι 100% ΜΗ αγώγιμη ηλεκτρικά. Βέβαια, η Arctic Silver 5 έχει ελάχιστα (περίπου 1 βαθμό C) καλύτερες επιδόσεις.

Δημοσ.

Μιά μικρή διόρθωση.Όχι θερμοεπαγωγική αλλά θερμοαπαγωγική πάστα.Όταν αφαιρείται θερμότητα από μιά περιοχή προς μία άλλη μέσω επαφών(όπως μέσω της πάστας) τότε απάγεται θερμότητα.Όταν αυτό γίνεται από απόσταση όπως π.χ μετις ακτίνες του Ήλιου τότε μπορούμε να πούμε ότι θερμότητα μεταφέρεται επαγωγικά.Τέλος πάντων μη θεωρήσετε ότι θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά ότι ξέρει καθένας καλό είναι να λέγεται έτσι γιά να γίνεται κουβέντα.

Δημοσ.

Ε αφού γίνεται κουβέντα να σε διορθώσουμε κι εσένα geovard :lol: Η πάστα δεν απάγει (απομακρύνει) τη θερμότητα, αλλά βοηθάει στη μεταφορά της στο μέσο που την απομακρύνει. Η πάστα μας είναι θερμοαγώγιμη.

Δημοσ.

Δηλαδή άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε!Δεν απάγει αλλά είναι θερμοαγώγιμη ε?Καί η θερμοαγώγιμη τη δουλειά κάνει?Βοηθά στην απαγωγή!

Δημοσ.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις απο δω και περα ή θερμοε[α]παγωγική/Θερμοαγώγιμη/αγωγιμη πάστα θα αναφερεται ώς ΤΖΑΤΖΙΚΙ για να το καταλαβαινουμε όλοι...:)

Δημοσ.

kai to tzatziki to trwte h' to aloifete sthn cpu?

Egw exw balei Arctic Silver tzatziki prin kana xrono sth cpu, kai eixa gurw stous 45 ba8mous, enw parathrw twra oti exw gurw stous 54...einai wra na allaksw to tzatziki dhladh??

Δημοσ.
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις απο δω και περα ή θερμοε[α']παγωγική/Θερμοαγώγιμη/αγωγιμη πάστα θα αναφερεται ώς ΤΖΑΤΖΙΚΙ για να το καταλαβαινουμε όλοι...:)

xaxaxaxaxa......mhpws kalytera giaourtoskordion! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...