Προς το περιεχόμενο

Gigabyte Motherboard

palawiaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαράκια έχω αυτήν την στιγμή την μητρική της gigabyte GA-8AENXP-D με τσιπάκι 925ΧΕ.Θέλω να την πουλήσω και να πάρω την GA-8I955X ROYAL με τσιπάκι 955Χ.Ο λόγος πιο πολύ είναι για να βάλω SATA II μιας και το υποστηρίζει.Πέρα από αυτό αξίζει αυτή η μητρική;Την δοκίμασε κανείς σας;Δεκτή κάθε συμβουλή :confused:

Δημοσ.

Δίσκοι SATA II έχω την εντύπωση πως δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά και όταν κυκλοφορήσουν δεν θα έχουν καμία διαφορά στην ταχύτητα από τους SATA I γιατί τις επιδόσεις δεν τις καθυστερεί πλέον το πρωτόκολο, αλλά τα μηχανικά μέρη του δίσκου. Δηλαδή οι σύγρονοι δίσκοι, έτσι όπως είναι φτιαγμένοι δεν μπορούν να πετύχουν ταχύτητες μεγαλύτερες από 70-80 ΜΒ/s, ενώ το SATA I ήδη προσφέρει διαμεταγωγή 150 ΜΒ/s. Όπως καταλαβαίνεις διαμεταγωγή 300 ΜΒ/s που προσφέρει το SATA II θα μείνει ανεκμετάλευτη.

Δημοσ.

Sata II τους βλέπω εδώ και κανένα δίμηνο στην αγορά.Εντάξει δεν νομίζω να δώ μεγάλες διαφορές αλλά έστω και ένα κλικ καλύτερα θα πηγαίνουν πιστεύω λόγω ότι θα περνάει τα αρχεία στην μνήμη πιο γρήγορα.Τέλως πάντων thanks για τις απαντήσεις,αλλά κανένας γνώμη για την μητρική;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...