lock Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα, Λοιπον,όταν φορτωνω και πάω να παίξω πάντα μετά από 5 με 10 λεπτά η οθόνη και ο ήχος παγώνουν.Σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν έχω αντιμετωπίσει crasharisma ποτέ.έχω δοκιμάσει τα πάντα από ρυθμίσεις και δε λύνεται.έκανα και search για ασυμβατότητες αλλά δε βρηκα τίποτα.με θερμοκρασία δεν έχω πρόβλημα.το pc είναι athlon2000+, 512 ram,gf4 mx 440 με forceware 66.93, soundblaster 5.1.γνωρίζει κανείς κάποια λύση ή έχει αντιμετωπίσει κανείς προβλημα με αυτό το παιχνίδι; ευχαριστω εκ των προτέρων...
aaret Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Μπορει να μην το σηκωνει η καρτα σου.Μπορει να παιζει καποιο bug με τους drivers.Αν μπορεις δοκιμασε καποια αλλη εκδοση.Για πιο toca race driver μιλας??Για το 2 ή για το παλοιο?Με το παλοιο εγω δεν ειχα καποιο προβλημα.Δες μηπως ειναι το crack εχει προβλημα
lock Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 το παλιό. η κάρτα το σηκώνει σίγουρα γιατί επαιζα παλιά και το demo χωρίς πρόβλημα με καλά γραφικά και έχω παίξει και πιο 'βαριά΄ παιχνίδια.αυθεντικό είναι. γνωρίζει κανείς σταθερούς drivers να προτείνει;
aaret Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Βαλε πιο παλλιους drivers.Αν δεν βρεις παλοιες versions παιξε με το cd της καρτας γραφικων σου
technofreak Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Το πιο πιθανο ειναι να φταιει η καρτα σου...Την gf4 mx440 ειχα και εγω και μου ειχε σπασει τα νευρα στα περισσοτερα παιχνιδια με τετοια προβληματα...κατεβασε καινουριους drivers αλλα σου λεω οτι τετοια προβληματα ειχα και γω...
lock Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 έβαλα τους παλιούς drivers αλλά τίποτα... κανενας help;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.