Προς το περιεχόμενο

Μηπως τελικα να βαλω Vivodi?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Egw pou exw twra tellas, ti kiniseis prepei na kanw ?? milame gia sta8ero kai adsl me proepilogi ...

dinei kana router kalutero apo to jetspeed i vivodi ??

evala to tilefono mou sto site tis kai mou eugale mono ote .. a3izei na kanei tin allagi kaneis mono ean einai apo to diko tis duktio ??

Δημοσ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΟΨΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ*****οτε

Mην ξεκόψεις.

Μόνο αυτό σου λέω. Απο κει και πέρα, ο καθένας ότι θέλει κάνει αλλά η Vivo όποτε γουστάρει τα βροντάει και φεύγει, και μετά θα τρέχεις για ΟΤΕ.. Ενω ο ΟΤΕ δεν πρόκειται ποτέ να σε κρεμάσει, και αν το κάνει θα σε αποζημιώσει.

Οταν υπήρχε πρόβλημα Δεκεμβριο εως φεβρουάριο την ειδα τη Vivodi.... Σηκώθηκα και έφυγα (αφου με forthnet μπορούσα να μπω κανονικα με 44άρες και ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ με δούλευε η Vivo ότι φταίει ο ΟΤΕ και σερνόμουν με 3 & 5kb...), και γυρνάνε και μου λένε "Αν φύγετε ΔΕΝ θα σας αποζημιώσουμε για το διάστημα που είχατε πρόβλημα"..

Τις ταχύτητές τους μπορεί να τις φτιάξανε, το θέμα είναι αν γίνανε μεγαλύτερη εταιρία από αυτήν την κίνηση.... Γιατι και εγώ τους πρώτους 10 μήνες δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα.... :)

+ οτι για να ελευθερώσουν την γραμμή μου πέρασε 1 μήνας και 10 μέρες από τη στιγμή που ακύρωσα τη συνδρομή μου (και ας είχα αορίστου χρόνου) και δεν μπορουσα να βάλω DSL καθόλου!!!!

Γι'αυτό λοιπον προτιμάω να εχω οτε και ISP όποιο εγω θέλω, όποτε εγω θέλω, και ας πληρωνω και λίγο παραπάνω. Εξάλλου τους 3 μήνες που εγώ ουσιαστικά δεν είχα πρόσβαση τους πλήρωσα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...