Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 chrismasgr oi Venice einai o teleutaios core twn Athlon kai 8a htan kalytero na ton protimame gia agora opws kai ton San Diego tomzaribo21 ti ennoeis na einai kalyterhapo auth thn Asus? h A8N-SLI Premium den einai ok? oi megales ths DFI kai ths MSI den einai mia xara? ti dld den exoun pou exei h Asus pou anafereis kai den mporoun na thn piasoun? oso gia tous Dual Core ths Intel to sxolio mou exei eipw8ei polles fores...petamena lefta...
tomzaribo21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 tomzaribo21 ti ennoeis na einai kalyterhapo auth thn Asus? h A8N-SLI Premium den einai ok? oi megales ths DFI kai ths MSI den einai mia xara? Μια χαρά είναι η A8N-SLI για AMD ΑΛΛΑ παρ'ολα αυτά υπολοίπεται απο την P5WD2 Premium και στον τομέα μνήμης,και στον τομέα του overclocking ,και στον τομέα του ήχου θα έλεγα..... Τι προτείνω εγώ με απλά λόγια...... Ο φθηνότερος dual core της amd έχει 540 ευρώπουλα και καμια 200 μια καλή μητρική γι'αυτόν συνολο=740 ευρώ Ε λοιπόν γιατί να μην αγοράσεις έναν dual core της ιντελ με 250 ευρώ και την μητρική της asus με 240 ευρώ δίνοντας συνολο=490 και μετά απο 1 χρόνο οταν η ιντελ σοβαρευτεί και βγάλει "ουσιαστικούς" dual core (έστω να έχουν HT ως default k με 1000FSB) να αλλάξεις τον επεξεργαστή δίνοντας άλλα 300 ευρώ σου βάζω εγώ και΄να έχεις ένα άψογο σύστημα και σαφώς γρηγορότερο απο το σημερινό της amd όπου θα έχεις δαπανήσει σχεδόν τα ίδια χρήματα???? Πρόσεχε αυτά τα προτείνω και αυτή έχω ως πολιτική....τη μελλοντική αναβάθμιση...... Εγώ αυτό θα κάνω φιλαράκι και κάτι μου λέει οτι δε θα το μετανιώσω..... **Και πρόσεχε τώρα....το κρίσιμο ερώτημα.....ένας που θα πάρει σήμερα dual core της intel υπάρχει περίπτωση να τον χαρακτηρίσει ως ανεπαρκές για τον επόμενο χρόνο?????
NaGR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Nai alla me tin politiki tis intel eisai sigouros oti o "kalos" dual core tha ypostirizetai apo tin torini mitriki sou?
tomzaribo21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Φυσικά φίλε και είμαι σίγουρος αλλιώς δε θα τα έγραφα όλα αυτά.... Η συγκεκριμένη asus υποστηρίζει ddr2 απο 1000ΜΗΖ (νομιζω ελλάδα δεν υπάρχει ακόμη) καθώς και χαμηλότερες συχνότητες δηλ. ddr2 800/667/533/400. Yποστηρίζει fsb 1000MHZ το οποίο επξεργαστής της intel dual core με 1000 FSB είναι στο χρονοδιάγραμμά της να βγεί του ΧΡΟΝΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.....και όταν βγεί η μητρική τον υποστηρίζει....χαλαρά....μαζί με το ΗΤ,εννοείτε..... Εχει υποστήριξη για raid 0,1,5,10, για S.A II παρακαλώ δηλ. τεχνολογία που δε θα αλλάξει για τα επόμενα 2 χρονια.....αφού βγήκε σήμερα....μάλιστα πρόσφατα έχει κυκλοφορήσει και σκληρός με πρότυπο SA. II kai 16 ΜΒ bufer παρακαλώ της WD. Eίναι 64 bit τεχνολογία δηλ δε θα αλλάξει για άλλα 5 χρόνια....ο 8κανάλς ήχος πόσο να αλλάξει..... Δηλ....τα έχει ΟΛΑ και θα τολ΄μησω να πώ για τα επόμενα 2 χρόνια....
NaGR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 εάν το ξέρεις εσύ δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω εγώ δεν το ήξερα εξού και η παραπάνω παρατήρηση ένα επιλέον θέμα είναι είναι η παραγόμενη θερμότητα των dual core της intel που φτάνει τα 130+ watt δεν με νοιάζει για τον επεξεργαστή, ας καεί αλλά με την ψύξη του και τους θορυβώδεις ανεμιστήρες τι γίνετα; Ξέρω οτι αυτό είναι ένα χιλιοειπωμένο θέμα αλλά δεν παύει να υφίσταται
tomzaribo21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Αστο καλύτερα ......πάρε ένα dual core της AMD να έχεις και ησυχία..... Γιατί αν πάρεις έναν της intel θα έρθει η δημοτική αστυνομία να σε γράψει για ηχορύπανση..... Βρε μπάς και με δουλεύεις μεσάνυχτα.....????? Τι να σου πώ .....δεν έχω άλλα επιχειρήματα.....αφού θέλεις τον πιο "ήσυχο" πάρε AMD.....σοφή επιλογή και και με σοφά κριτήρια...... Αφού τον θέλεις φλούφλη τον επεξεργαστή σου ,να δουλεύει και να μην ακούγεται ψίθυρος....πάρε AMD..... Eγώ γουστάρω όταν δουλεύει το pc μου να ακούγεται απο μέσα ο θόρυβος της ψύκτρας όπου θα τραντάζει το δωμάτιο και έτσι θα καταλαβαίνουν οι γείτονες οτι εγώ έχω ένα "αντρικό" επεξεργαστή ,ο οποίος όταν ζορίζεται και φασαρία θα κάνει άμα λάχει.....και θα φουντώσει και λίγο παραπάνω..... και θα πιεί και κανα παραπάνω watt για την πάρτη του.... Αυτό μας ξεχωρίζει απο τις γυναίκες......ο θόρυβος και το εφέ!!!!!!
NaGR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 lol το διακωμωδείς αλλά για κάποιους αυτός είναι σημαντικός παράγοντας άλλωστε και με τους AMD έχεις παρόμοιες επιδόσεις + ησυχία Υ.Γ Δεν είναι αυτό που μας ξεχωρίζει απο τις γυναίκες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Μια χαρά είναι η A8N-SLI για AMD ΑΛΛΑ παρ'ολα αυτά υπολοίπεται απο την P5WD2 Premium και στον τομέα μνήμης,και στον τομέα του overclocking ,και στον τομέα του ήχου θα έλεγα..... h mnhmh einai mia xara gia AMD...eidika oi kales DDR1 spernoun kai tis 3epernoun MONO oi grhgores 800ares kai panw DDR2...oso gia ton tomea tou overclocking den exw psa3ei den mporw na apanthsw alla gia ton tomea tou hxou xesthke h forada sto alwni...an 8es kalo hxo pairneis karta hxou den meneis sto onboard oso kalo kai an einai... to oti upo8eteis oti 8a exoun oloi oi Dual Core HT kai 1066 FSB einai avevaio...egw to kovw pali na afhnei MONO ton top Dual Core me HT...oso gia to 1066fsb agnwsto...edw den to exoun oi normal P4 (me e3airesh ton last EE) kai mhn mou peis oti 8a ta valei kapote giati etsi upo8etame kai gia 4+ghz kai exoume meinei sta 3.8.... Mhn 3exname oti to SATA II emfanisthke PRWTA stis mobos twn AMD... Oso gia thn psy3h asxoliasto...mhn 3exname oti 8eloun kai trelo trofodotiko eidika otan 8es kai SLI...vale kai TOULAXISTON ena 600ari trofodotiko loipon stous logariasmous sou... Epishs me tous AMD an sou katsei kala kaneis kai o/c kai pane kai akoma parapanw...me tous Intel pou na to tolmhseis auto me tis 8ermokrasies pou pianoun oi Dual Core? kai an eides estw kai thn parwdia stress test tou Tom Hardware 8a deis posa provlhmata evgale o Dual Core ths Intel kai posa ths Amd...
Red_Phantom Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Αστο καλύτερα ......πάρε ένα dual core της AMD να έχεις και ησυχία..... Γιατί αν πάρεις έναν της intel θα έρθει η δημοτική αστυνομία να σε γράψει για ηχορύπανση..... Βρε μπάς και με δουλεύεις μεσάνυχτα.....????? Τι να σου πώ .....δεν έχω άλλα επιχειρήματα.....αφού θέλεις τον πιο "ήσυχο" πάρε AMD.....σοφή επιλογή και και με σοφά κριτήρια...... Αφού τον θέλεις φλούφλη τον επεξεργαστή σου ' date='να δουλεύει και να μην ακούγεται ψίθυρος....πάρε AMD..... Eγώ γουστάρω όταν δουλεύει το pc μου να ακούγεται απο μέσα ο θόρυβος της ψύκτρας όπου θα τραντάζει το δωμάτιο και έτσι θα καταλαβαίνουν οι γείτονες οτι εγώ έχω ένα "αντρικό" επεξεργαστή ,ο οποίος όταν ζορίζεται και φασαρία θα κάνει άμα λάχει.....και θα φουντώσει και λίγο παραπάνω..... και θα πιεί και κανα παραπάνω watt για την πάρτη του.... Αυτό μας ξεχωρίζει απο τις γυναίκες......ο θόρυβος και το εφέ!!!!!![/quote'] Κοιταξε να δεις αν το pc το χρειαζεσαι μονο για παιχνιδια τοτε μπορει να μην σε ενδιαφερει ο θορυβος. Αν επιχειρισεις ομως να προγραμματισεις τοτε ο θορυβος ειναι πολυ ενοχλητικος γιατι προκαλει εκνευρισμο. Προσωπικα μονο και μονο το θεμα του θορυβου ειναι αρκετο να μην αγορασω καποιον επεξεργαστη. Αν θελω θορυβο μπορω να βαλω τερμα το στερεοφωνικο με κανενα death metal για να ενοχλησω τον γειτονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.