klismamegiaourt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Φίλε μου μπορείς να δεις σε 2 διαφορετικά δωμάτια νόβα αν απλά στην μία τηλεόραση συνδέσεις το scart και στην δεύτερη βάλεις το κανονικό παλαιό καλώδιο κεραίας, βέβαια θα βλέπουν και οι 2 τηλεοράσεις το ίδιο πρόγραμμα. Αν θέλεις να βλέπει η κάθε τηλεόραση άλλο πρόγραμμα πρέπει να αγοράσεις από την νόβα τον καινούριο αποκωδικοποιητή που έχουν βγάλει και κάνει περίπου 300 ευρώ και βλέπεις οτι θέλεις μέσα στο σπίτι σου και ακόμη παγώνεις μια ταινία και συνεχίζεις μετά αν θες να πας τουαλέτα κτλ.
koulis@4 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Και εγω βλέπω σε 2 τηλεοράσεις με τον ιδιο τρόπο, απλά να ρωτήσω μπορώ να αλλαζω καναλια οταν είμαι σε διαφορετικό δωμάτιο απο τον αποκωδικοποιητή? Ισως με μια ασύσματη συσκευή?
harrys23 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Εχετε μπει σε επικυνδινα μονοπατια παλικαρια και βλεπω να κλειδωνει το θεμα και να πεφτουνε banned
pern112 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 ελα μωρε καιρο ειχε να παιξει το θέμα ηθελα να ξερα εκεινος ο θεος ο novamaster ακόμα κορυδαλλό είναι ή βγήκε?? αν παρεις τον bluesky δες αν εχει ci module ή έχει ήδη πάνω cam irdeto2 να μπορεις να βάλεις την καρτούλα της νοβα, την αυθεντική. Αν δεν έχει τίποτα απο τα δυο δεν αξίζει να μπεις στη διαδικασία, θα χαρείς μια ημέρα με τα free2air και μετά θα ξενερώσεις.
fabiawrc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 manik κανεις λαθος.αντιγραμενη καρτα νοβα υπαρχει.και την εχω δει ο ιδιος με τα ματια μου να παιζει.οχι ακουσα απο φιλο και ιστοριες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.