Προς το περιεχόμενο

Intel Dual Core CPUs - Which MOBO & Chipset???

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα αγοράσω Dual Core επεξεργαστή της Intel. Μάλλον τον 830. Ποιο motherboard προτείνετε;;; Με ποιο Chipset; Ποιο chipset από τα Intel 955, 945, nVidia nForce4, είναι καλύτερο πιστεύετε για τους Dual Core της Intel;;; Η τιμή για μένα παίζει δευτερεύοντα ρόλο, οπότε μη βασιστείτε στις τιμές για να μου απαντήσετε. Και μη μου προτείνετε AMD 64. Με δεδομένο ότι θέλω Intel Dual Core απαντήστε μου αν ξέρετε.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Χωρις να θελω να γίνω αδιακριτος και αν δε θες μην απαντας.Αλλα γιατι δε θες με τίποτα προτάσεις απο AMD dual core?

Δημοσ.

ASUS P5WD2 Premium WiFi-TV, i955X

THE BEST!!!

Ean theleis omos na akousis tin gnomi mou psaksto prota ligo.

Ta Dual Core tis Intel den einai oti kalitero!

Ama den theleis AMD pare enan P4 64bit i perimene ligo akoma.

(Tha to metaniosis giauto sto leo)

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά, καλώς ή κακώς, ο άνθρωπος το είπε, δεν θέλει AMD. Ας μην κάνουμε κι αυτό το θέμα, amd vs intel.

Αν έχετε κάτι να προτείνετε για intel κάντε το, αλλιώς μην απαντάτε...

Δημοσ.

Oποιο chipset και να πάρεις από τα 955 και NF4 είναι κορυφή. Η μόνη διαφορά είναι ότι το NF4 έχει SLI οπότε αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο προτίμησε την MSI P4N DIAMOND.

Δημοσ.

thefirestarta: Σωστά μάντεψες φίλε μου! Οι AMD Dual Core είναι πανάκριβοι! Έχει καβαλήσει λίγο το καλάμι τελευταία η AMD και το έχει παρακάνει με τις τιμές αυτές. 540 Ευρώ ξεκινάει ο πιο φθηνός AMD Dual Core (X2) στο e-shop!! Άσε που δεν πολυ-πιστεύω ότι πια είναι τόσο χάλια τα CPU της Intel. Ποτέ δεν ήταν τόσο άσχημα, κάθε άλλο μάλιστα. H Intel έχει υποστήριξη από όλους, μην το ξεχνάμε. Πιστεύω ότι τα παραλένε. Θα δείξει όμως! Το θέμα τώρα είναι φίλε Aten-Ra που μπορώ να βρω αυτό το motherboard της MSI (P4N Diamond);;;

Ευχαριστώ!...

• Super Moderators
Δημοσ.

dystyxws den ta paralene...akoma kai sites pou uposthrizoun thn Intel (vlepe Toms Hardware) lene oti gia Dual Core kalytera na epile3oume Amd...vevaia mhn 3exname oti h Amd anakoinwse oti 8a vgalei se ligo Athlon 64x2 3800+ se prosith timh :)

Δημοσ.

^Ακριβώς αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω Thresh, για τον 3800+.Μόνο που θα είναι πυρήνας Manchester.

Anyway, αφού το παιδί λέει πως το θέλει τώρα, ΟΚ.Αλλά Kostas75 σε μητρική καλύτερα είναι να επιμείνεις σε ASUS...

• Super Moderators
Δημοσ.

ee siga kapote stadar 8a vgaloun ton idio alla me 1mb L2 Cache per core...dld 4000+ giati 8a uparxei keno meta3y 3800+ kai 4200+ :)

Δημοσ.
...akoma kai sites pou uposthrizoun thn Intel (vlepe Toms Hardware) lene oti gia Dual Core kalytera na epile3oume Amd[/b']...
:shock: Και τότε πώς την υποστηρίζουν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...