Adavis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Ενδιαφέρετε μήπως κανείς να αναλάβει το administration ή να βοηθήσει γενικά σε ένα φόρουμ με τέτοιο περιεχόμενο. Θα πάρουμε και δικό μας domain (.gr). Εternity μήπως εσύ που δείχνεις και ορεξάτος; Γενικά είμαστε αρκετοί μηχανικοί στο insomnia οπότε μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό και χρήσιμο... Τί λέτε;
Eternity Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Εγώ είμαι μέσα Δεν ξέρω αν από το getphpbb μπορείς να μεταφέρεις την db αλλού και ο ZaXoYs μέσα είναι απ' όσο ξέρω
Jimis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 ego eimai mesa. an mporo na kano kati einai na voithiso sxetika me to periexomeno kai oxi me to stisimo tis selidas. an organothite, mporeite na mou peite
zaxoys Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2005 Και εγώ μέσα είμαι άντε μήπως και μαζευτούμε σιγά σιγά ...
stoidis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα, Είμαι κι εγώ μέσα για κάτι τέτοιο, και μάλιστα, μπορώ να συνεισφέρω δωρεάν το domain και το hosting. Ας αποφασίσουμε το όνομα και τα υπόλοιπα τα ετοιμάζω αυτόματα. Βασίλης
Jimis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 http://www.mixanikos.gr (prepei na einai elefthero)
Eternity Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα' date=' Είμαι κι εγώ μέσα για κάτι τέτοιο, και μάλιστα, μπορώ να συνεισφέρω δωρεάν το domain και το hosting. Ας αποφασίσουμε το όνομα και τα υπόλοιπα τα ετοιμάζω αυτόματα. Βασίλης[/quote'] τώρα είδα οτι έκανες post εδώ bill και εγώ post-αρα στο forum του tuc
Steve_g7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Kanena forum gia hlektrologous mhxanikous pezei?
Eternity Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 http://www.getphpbb.com/phpbb/index.php?mforum=greng δοκίμασε εδώ ή διάβασε και τα πρηγούμενα post στο ίδιο θέμα
Adavis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Λοιπόν το domain έχει κλείσει. Eternity στείλε μου ένα πμ. Πες και στον Zaxoys αν έχετε επαφή. Φυσικά και ο Jimis που προσφέρθηκε. Από όσο ξέρω είμαστε αρκετοί μηχανικοί εδώ και κάθε ειδικότητας οπότε όποιος έχει διάθεση ας κάνει ένα post εδώ.
anark Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Eimai mesa gia voitheia se periexomeno gia ilektrologous mixanikous
aragorn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Κι'εγώ μέσα περί βοήθειας για Τοπογράφους και πιο συγκεκριμένα για GIS-Ψηφιακή Τηλεπισκόπηση-Φωτογραμμετρία που είναι οι τομείς που δουλεύω. Με κλασσική τοπογραφία δεν έχω και μεγάλη σχέση πια...
Adavis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 http://www.michanikos.gr Ξεκινάμε δειλά δειλά... Περάστε μια βόλτα!
insomniac_new Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 prosferomai gia voitheia stous Μηχανικοί Η/Υ.perimenw pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα