Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρετε μήπως κανείς να αναλάβει το administration ή να βοηθήσει γενικά σε ένα φόρουμ με τέτοιο περιεχόμενο. Θα πάρουμε και δικό μας domain (.gr).

Εternity μήπως εσύ που δείχνεις και ορεξάτος; Γενικά είμαστε αρκετοί μηχανικοί στο insomnia οπότε μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό και χρήσιμο... Τί λέτε;

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ είμαι μέσα :-)

Δεν ξέρω αν από το getphpbb μπορείς να μεταφέρεις την db αλλού και ο ZaXoYs μέσα είναι απ' όσο ξέρω

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι κι εγώ μέσα για κάτι τέτοιο, και μάλιστα, μπορώ να συνεισφέρω δωρεάν το domain και το hosting.

Ας αποφασίσουμε το όνομα και τα υπόλοιπα τα ετοιμάζω αυτόματα.

Βασίλης

Δημοσ.
Καλησπέρα' date='

Είμαι κι εγώ μέσα για κάτι τέτοιο, και μάλιστα, μπορώ να συνεισφέρω δωρεάν το domain και το hosting.

Ας αποφασίσουμε το όνομα και τα υπόλοιπα τα ετοιμάζω αυτόματα.

Βασίλης[/quote']

τώρα είδα οτι έκανες post εδώ bill :P και εγώ post-αρα στο forum του tuc :P

Δημοσ.

Λοιπόν το domain έχει κλείσει.

Eternity στείλε μου ένα πμ. Πες και στον Zaxoys αν έχετε επαφή. Φυσικά και ο Jimis που προσφέρθηκε.

Από όσο ξέρω είμαστε αρκετοί μηχανικοί εδώ και κάθε ειδικότητας οπότε όποιος έχει διάθεση ας κάνει ένα post εδώ.

Δημοσ.

Κι'εγώ μέσα περί βοήθειας για Τοπογράφους και πιο συγκεκριμένα για GIS-Ψηφιακή Τηλεπισκόπηση-Φωτογραμμετρία που είναι οι τομείς που δουλεύω. Με κλασσική τοπογραφία δεν έχω και μεγάλη σχέση πια... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...