Strigos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Καλημερα. ενδιφερομαι να ανοίξω ένα γυμναστήριο.εχω βρει έναν χώρο ο οποίος στην μισή του επιφάνεια εχει ύψος 2.5 ( 2.6 θέλει για την άδεια) καθώς υπάρχει ένα πατάρι απο πάνω 50 Τ.μ( παράνομο) ο ιδιοκτήτης μου λέει ότι ο μηχανικός του θα κανει Νεα κάτοψη που θα φαίνεται το Ισογειο 100τ.μ( ειναι 95 στην πραγματικότητα) αλλα δεν θα φαίνεται το πατάρι στην Νεα κάτοψη γιατί ειναι παράνομο. απο την εμπειρία σας πιστεύετε ότι αυτός χώρος μπορεί να πάρει άδεια;
theopan Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 16/4/2018 στις 11:38 ΠΜ, Strigos είπε Καλημερα. ενδιφερομαι να ανοίξω ένα γυμναστήριο.εχω βρει έναν χώρο ο οποίος στην μισή του επιφάνεια εχει ύψος 2.5 ( 2.6 θέλει για την άδεια) καθώς υπάρχει ένα πατάρι απο πάνω 50 Τ.μ( παράνομο) ο ιδιοκτήτης μου λέει ότι ο μηχανικός του θα κανει Νεα κάτοψη που θα φαίνεται το Ισογειο 100τ.μ( ειναι 95 στην πραγματικότητα) αλλα δεν θα φαίνεται το πατάρι στην Νεα κάτοψη γιατί ειναι παράνομο. απο την εμπειρία σας πιστεύετε ότι αυτός χώρος μπορεί να πάρει άδεια; Σου είπε δηλαδή ξεκάθαρα ότι ο "μηχανικός" του είναι διατεθειμένος να υπογράψει ψευδή βεβαίωση περί μη ύπαρξης αυθαιρεσιών για τη μίσθωση (ούτε ΠΕΑ μπορεί να εκδοθεί τώρα που το σκέφτομαι); Ακόμα κι έτσι (δεν με εκπλήσσει τίποτα πλέον στο τραγικό σινάφι μας...) θα το βρεις σίγουρα μπροστά σου εσύ όταν θα πας να βγάλεις την άδεια λειτουργίας. Πρέπει να τακτοποιήσει την αυθαιρεσία πες του ιδιοκτήτη ή να την άρει. Αλλιώς ας το κλειδώσει και ας το καμαρώνει... Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από theopan 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα