nikoskon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Psaxnw mia mobo fthnh gia AMD64 pou na exei AGP. Katelhksa se duo ASUS.Thn A8V kai thn K8N. Poia apo tis duo proteinetai kai giati? An exete na proteinetai kapoio fthno mobo allhs etaireias,rixte to... thx..
etheo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Καταρχήν το a8v είναι με socket 939 και Via chipset 880 pro και το k8n ειναι με socket 754 με nforce chipset. προτείνω να πάρεις κάποιο board με nforce αλλά με 939 socket... πχ http://msicomputer.co.uk/Products.aspx?product_id=703505&cat_id=77
Shineboy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Όχι το nforce είναι καλύτερο, καλή η MSI αλλά τσιμπημένη για μητρική με AGP αν θέλεις φθηνή η Asus A8V είναι καλή επιλογή αυτή επέλεξα για ένα φίλο για να αναβαθμίσει το PC του πρόσφατα και είναι μια χαρά για τα λεφτά της αρκεί να μην θέλεις overclocking κλπ
etheo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 ειναι ελάχιστα πιο γρήγορο σε default καταστάσεις ... αλλά σε oc σαφώς καλύτερο το nforce. αυτα απο την προσωπικη μου εμπειρία, μιας και έχω ήδη την a8v και παλαιότερα δούλεψα και nforce chipset.
sash Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Όχι το nforce είναι καλύτερο, καλή η MSI αλλά τσιμπημένη για μητρική με AGP αν θέλεις φθηνή η Asus A8V είναι καλή επιλογή αυτή επέλεξα για ένα φίλο για να αναβαθμίσει το PC του πρόσφατα και είναι μια χαρά για τα λεφτά της αρκεί να μην θέλεις overclocking κλπ γιατι? ......
nikoskon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 thx guys... o/c 8elw alla oxi kati eksezhthmeno... peripou +400Mhz gia th cpu mono. De peirazw mnhmes ktlp. thx...
ice@man Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 πολλά ειναι τα 400+ για αυτο το board... An enoeis to A8V to sygkekrimeno (A8V Deluxe) to exo valei se enan filo kai doulevei aprovlimatista enan Winchester 3200+ @2460 edo apo tis arxes tou xronou. Episis prosopika den exo kanena parapono apo to sygkekrimeno m/b afou doulevei 24/7 apsoga edo kai 7 mhnes. Ego den exo kanei megalo o/c gia na eimai 1:1 me tis mnimes me sfykta timings. Pantos gia extreme o/c tote sigoura to nf3 h nf4 paei pio pano.
etheo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Με έναν newcastle 3500 που σε default είναι 200χ11 μπορώ και είμαι σταθερός μέχρι 220χ11 με 2 3 2 5 στις μνημες πάντα 1:1 και με έναν venice 3500 που δοκίμασα... για καλυτερο mem controller έπαιζε μονο σε default, ουτε καν εκει που παιζει σταθερα ο newcastle. Πολλα προβληματα με τα bios update που έχει βγαλει η asus.. την μια δεν παιζει το 1Τ, την άλλη οι dividers οτι και να δηλώσεις δεν παιζει... τι αλλο να πω για αυτο το board. εχω δοκιμάσει και να κατεβάσω το multi (πχ 230χ10) αλλά και πάλι δεν έπαιζε σταθερα. Οπως ειπα και παραπάνω ειναι προσωπικη μου γνώμη για το συγκεκριμενο board.
ice@man Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Den antilego file etheo, apla prosopika kai ego den exo antimetopisei apolytos kanena provlhma me to sygkekrimeno board (ena diko mou kai ena tou kollitou mou). Apolyta stathero edo kai kati mhnes me paraaaaa polles ores leitourgies, alla opos eipa kai prin an kapoios thelei extreme o/c tote ypoxreotika paei gia nforce. Ayto pou les gia to bios ontos ypirxe provlhma gia 1T me kapoia ekdosi kati omos pou exei lythei me to teteytaio bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.