The Crow Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Πρόσφατα έπεσε το μάτι μου σε αυτήν την εφαρμογή για java κινητά http://www.kibos.gr/mobile.htm Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς;;;Λέει τίποτα;Είναι εύκολη στη χρήση;
androu Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 ναι αλλά είναι demo. Υπάρχει κάπου να δούμε πόσο κάνει?
deathlok Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Το mobile map προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 29? ανά χάρτη χωρίς άλλες χρεώσεις.
The Crow Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Μόλις έβαλα το demo και το περιεργάστηκα λίγο.Φαίνεται πολύ καλή εφαρμογή και σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω και την ολόκληρη.Μπορείς να βρεις μέχρι και χιλιομετρικές αποστάσεις από ένα σημείο μηδέν έως στο σημείο που θες να πας, επίσης σου λέει έναν έναν τους δρόμους με τα ονόματα τους καθώς και τα ονόματα των δρόμων με τους οποίους συνορεύουν, σου λέει που μπορείς να βρεις κάθε σταθμό του μετρό,τις τράπεζες και πολλά άλλα!!!Και όλα αυτά σε 38kb!!!Φυσικά είναι μόνο το κέντρο της Αθήνας.Βάλτε και σεις το demo αν έχετε java κινητό να μου πείτε την άποψή σας.
The Crow Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 πώς βάζεις τον κωδικό ενεργοποίησης στο demo? Δε βάζεις κωδικό ενεργοποίησης στο demo.Και δεν είναι ακριβώς demo.Στην ουσία είναι όλο το κέντρο της Αθήνας με όλες τις λειτουργίες του προγράμματος ενεργοποιημένες!!Βάλτο και θα δεις.Εμένα πάντως με ενθουσίασε πάρα πολύ και μάλλον θα το χτυπήσω από τον Παπασωτηρίου.Δες και εδω http://www.papasotiriou.gr/results.FromSS.asp?av=mobile+map&ty=0&WordsAny=&WordsNot=&Phrase=&ModifiedSince=0&cat=0&mode=0
androu Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 το εβαλα το άνοιξα και εδειχνε μια ασπρη οθόνη.. δεν έβλεπα πουθενα κάποιο χάρτη!
The Crow Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Στην αρχή πρέπει να σου βγάζει ένα σα χάρτη που να λέει τις περιοχές της Αθήνας.Μετά κάνεις κλικ πάνω στο IST.KENTRO+LIKAVITOS και σου βγάζει το χάρτη.Όταν λες ότι σου βγάζει άσπρη οθόνη εννοείς ότι δε δείχνει τίποτα;;;
gjimmys Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Που μπορουμε να το κατεβασουμε ρε παιδια φαινεται ενδιαφερων.
The Crow Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Που μπορουμε να το κατεβασουμε ρε παιδια φαινεται ενδιαφερων. Από εδώ μπορείς να κατεβάσεις το demo που περιέχει το κέντρο της Αθήνας.Αν μετά θες μπορείς από τον Παπασωτηρίου να αγοράσεις το χάρτη NΔ Αθήνας με 29ευρώ ή το χάρτη της BA Αθήνας με 29 ευρώ οι οποίοι περιέχουν και το κέντρο.Τα links τα έχω δώσει παραπάνω.Androu το κινητό που έχεις νομίζω ότι υποστηρίζει και java midp 2.0 έτσι δεν είναι;;;Άμα υποστηρίζει δεν καταλαβαίνω γιατί δε σου ανοίγει κανονικά την εφαρμογή.
CHRIS_MALL Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Re paidia kati se xarth ths thessalonikis den yparxei?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.