MasterX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Θέλω στο παλιό μου PC να ενεργοποιήσω το κύκλωμα ήχου της μητρικής καθώς έβγαλα την Audigy και αύριο πρέπει να το δώσω... QDI Kudoz 7 - Award BIOS North bridge:VIA KT266A South bridge:VIA 8233 Στο BIOS πάω στο Integrated Peripherals > VIA OnChip PCI Device > VIA-3058 AC97 Audio και από Disabled το πάω στο Auto (δεν έχει άλλη επιλογή). Σε όλο το BIOS δεν βρήκα κάτι άλλο σχετικό με το AC97... Τα Windows XP δεν βρίσκουν τίποτα και αν πάω να βάλω τουσ drivers της VIA για το AC97 μου λέει δεν είναι enabled και να πάω στο BIOS να το κάνω enabled . Τι φταίει άραγε; :???: :???: :???: :???:
funkyshit Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 dokimase load default settings apo bios kai katebase kai tous teleutaious drivers gia to mobo sou. otan mpaineis bios meta apo to mhnyma tou programmatos egkatastashs se ti katastash einai o audio controler?einai auto h' disabled? otan les ebgales thn audigy ennoeis oti thn ebgales apo to systhma oxi apla unistall drivers kai efarmoges etsi?
squib Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 καλημέρα. Το Kudoz πέρα από το bios που έχει option για την λειτουργία του ac 97 έχει και jumber δίπλα στις εισόδους ήχου του ac 97 . Πρέπει και αυτό να το έχεις ενεργοποιημένο φυσικά . Ελπίζω να βοήθησα.
MasterX Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Τελικά αφού εψαξα τα πάντα , σκεφτηκα να κατεβάσω το manual και διαπίστωσα ότι έφταιγαν τα τζάμπερ... Όλα ΟΚ guys... Thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.