georgemarios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 γειά σας παιδιά, χρειάζομαι να πάρω ενα motherboard για εναν athlon 2800 xp. Βρήκα αυτό εδώ... ποια είναι η αποψή σας? Αξίζει? Είμαι άσχετος απο motherboards.... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526583
agribilos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Καλό είναι το mobo απο άποψη ταχύτητας και σταθερότητας. Τώρα αν σε ενδιαφέρει να κάνεις overclocking απέφυγε το καθώς δεν έχει ούτε multiplier ούτε agp/pci lock.
trospe Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Gigabyte και ξερό ψωμί...Αντε και λίγο MSI να σπάει η μονοτονία. Για τις gigayte με socket για Amd έχω δεί πάρα πολύ θετικά αποτελέσματα από έναν φίλο μου. Εν συγκρίση τιμή-χαρακτηριστικά είναι πολύ καλή επιλογή.
georgemarios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Καλό είναι το mobo απο άποψη ταχύτητας και σταθερότητας. Τώρα αν σε ενδιαφέρει να κάνεις overclocking απέφυγε το καθώς δεν έχει ούτε multiplier ούτε agp/pci lock. δεν ειμαι κανενας φοβερος overclocker, συνηθως ανεβαζω λιγακι την ταχυτητα μεσω bios (+10~20 FSB), ετσι για να πω οτι το σηκωσα και καλα. Η θερμοκρασια στον athlon δεν παυει να ειναι ζητημα. Πιο παλια είχα ενα gigabyte, το GA-7VAX, αλλα το usb2 δεν δουλευε, μονο ως usb1. Στο topsystems (http://www.topswystems.gr) μου είπαν οτι τα gigabyte ειναι φτηνιαρικα και να μη ξαναπαρω τετοια σκουπιδια κτλ και μου πασαραν ενα Asrok, το K7Upgrade-600......... το οποιο αργοτερα διαπιστωσα οτι εχει μονο 2 lots για ram :-? και γενικα η προσωπικη μου αυτη είναι οτι ποιοτικα ειναι κατωτερο (Το usb2 παντως δουλευει). Τι να πω, τι να πω Ηταν φτηνο βεβαια, 40 ευρω ή κατι τετοιο αλλα οπως αποδεικνυεται, το φτηνο δεν ειναι παντα τοσο φτηνο...
georgemarios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 πραγματι, για την VIA εχω ακουσει αρκετα παραπονα...... αλλα τότε εχεις να προτεινεις καποιο άλλο; (πάλι ο μ@λ@κ@s στο topsystems μου είπε οτι εςτσι και αλλιως μονο mobos με VIA τσιπσετς κυκλοφορουν στην ελλαδα και κατι τετοια, του χρωστω μια μολωτωφ)
nimik Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 δεν ειμαι κανενας φοβερος overclocker' date=' συνηθως ανεβαζω λιγακι την ταχυτητα μεσω bios (+10~20 FSB), ετσι για να πω οτι το σηκωσα και καλα. Η θερμοκρασια στον athlon δεν παυει να ειναι ζητημα. Πιο παλια είχα ενα gigabyte, το GA-7VAX, αλλα το usb2 δεν δουλευε, μονο ως usb1. Στο topsystems (http://www.topswystems.gr) μου είπαν οτι τα gigabyte ειναι φτηνιαρικα και να μη ξαναπαρω τετοια σκουπιδια κτλ και μου πασαραν ενα Asrok, το K7Upgrade-600......... το οποιο αργοτερα διαπιστωσα οτι εχει μονο 2 lots για ram :-? και γενικα η προσωπικη μου αυτη είναι οτι ποιοτικα ειναι κατωτερο (Το usb2 παντως δουλευει). Τι να πω, τι να πω Ηταν φτηνο βεβαια, 40 ευρω ή κατι τετοιο αλλα οπως αποδεικνυεται, το φτηνο δεν ειναι παντα τοσο φτηνο...[/quote'] Αν εξισωσουμε στο τελος την Gigabyte με Asrock....αστα να πανε καλυτερα...
georgemarios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Αν εξισωσουμε στο τελος την Gigabyte με Asrock....αστα να πανε καλυτερα... Δηλ συμφωνείς ή διαφωνεις οτι η asrock εχει κατωτερη ποιοτητα? Επιμενω οτι ειμαι ψιλοασχετος αλλα αυτη την εντυπωση μου εχει δωσει. Για τα abit που προανεφερε ο φιλος agribilos τι λες? σε σχεση παντα με τα gigabyte και ειδικοτερα για τα συγκεκριμενα μοντελα....
nimik Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δηλ συμφωνείς ή διαφωνεις οτι η asrock εχει κατωτερη ποιοτητα? Επιμενω οτι ειμαι ψιλοασχετος αλλα αυτη την εντυπωση μου εχει δωσει. Για τα abit που προανεφερε ο φιλος agribilos τι λες? σε σχεση παντα με τα gigabyte και ειδικοτερα για τα συγκεκριμενα μοντελα.... Βεβαιως και δεν συγκρινονται μεταξυ τους...για μενα η Gigabyte ειναι σταθερη αξια και εγγυηση....θα σου πω και το αλλο..βρες 2 μομπο Giga & Asrock μην τις συγκρινεις τεχνολογικα,απλα δες τα manual's και θα καταλαβεις την διαφορα τους στην ποιοτητα..και αν θες επισκεψου και τα site's για να δεις επισης τι γινεται... Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι η Asrock δεν κανει αυτο που κανει η Giga υπο προυποθεσεις..απλα αν θες το κατι παραπανω και σιγουρια προτιμησε την Giga .. Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη και τωρα στα 2 πι σι που εχω, στο φτηνο για τα ανηψια εχω την Asrock & Sempron και στο δικο μου Giga & Athlon 64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.