Προς το περιεχόμενο

Find your movie soulmates!

DhZou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο site http://www.filmaffinity.com αφού φτιάξετε ένα απλό account μπορείτε να αξιολογήσετε όσες ταινίες έχετε δει απο το 1 έως το 10 και το σύστημα θα συγκρίνει τις προτιμήσεις σας με αυτές όλων των άλλων χρηστών και θα σας δείξει τους 20 με το πιο κοντινό γούστο με εσάς.

Με αυτό το πολύ έξυπνο σύστημα πριν αποφασίσετε να δείτε μια ταινία συμβουλεύεστε τους soulmates σας για το αν η ταινία αξίζει τον χρόνο σας και γλιτώνετε απο τα junk.

;-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γραφτείτε στο site ρε να δουμε και καναν Έλληνα στους soulmates, και μην επαναπαύεστε κάντε όσο πιο πολλά rating μπορείτε.

Δημοσ.

ρε παιδια βρηκατε κανεναν με ιδια γουστα σε μεγαλο βαθμο...?

εγω ψηφισα 122 ταινιες και εχω μεχρι τωρα 84,1 τοις εκατο το μεγιστο...(πριν να φτασω 100 ταινιες ειχα 86,6)...και παρατηρω οτι στα recommended movies δεν προτεινουν αυτες που θεωρω κορυφαιες...οποτε μαλλον δεν ενω βρει movie soulmate...

εχει κανεις βρει με πανω απο 90-95 τοις εκατο αλλον με τα ιδια γουστα...?

αξιζει να σημειωσω οτι οι 19 απο τους 20 "soulmates" που μου εβγαλε ειναι ισπανοι!

Δημοσ.

john δεν εχει τις αγαπημενες σου ταινιες γιατι σου προτεινει ποιες ταινιες να δεις απο αυτες που δεν εχεις δει(δηλαδη απο αυτες που δεν εχεις βαθμολογησει). Εμενα μου προτειναν αρκετες καλες ταινιες που ειχα σκοπο να δω

Δημοσ.

ρε παιδια εδω καποιο history για το τι ψηφισαμε δεν υπαρχει; ( υπαρχει καποιο, αλλα θελω να το κανω copy/paste και αυτο ετσι οπως υπαρχει δεν γινεται! )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...