Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να περιστρεψω ενα βιντεο .mp4

chrmes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην καλως σας βρηκα μιας και ειναι το 1ο μου ποστ.

πως γινεται να περιστραφει και να σωθει περιστραμενο ένα mp4?

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Κάλως όρισες φίλε!!!!

Τι εννοείς να περιστρέψεις το βίντεο;

Εννοείς να γυρίσεις την εικόνα για παράδειγμα αριστερά ή δεξιά κάτι σαν εφέ δηλαδή;

Για δώσε λίγες εξηγήσεις περισσότερο για να σε βοηθήσουμε....

Δημοσ.
Κάλως όρισες φίλε!!!!

Τι εννοείς να περιστρέψεις το βίντεο;

Εννοείς να γυρίσεις την εικόνα για παράδειγμα αριστερά ή δεξιά κάτι σαν εφέ δηλαδή;

Για δώσε λίγες εξηγήσεις περισσότερο για να σε βοηθήσουμε....

Ειναι βίντεο τραβηγμενα με pocket pc το οποίο ο φιλος που τραβαγε το κραταγε οριζόντια και όχι κάθετα, έτσι τα βιντεο αυτα στον υπολογιστη για να τα δω πρεπει να γυρισω την οθονη στο πλάι :grin: .

Θελω δηλ να τα περιστρεψω 90 μοιρες όπως ακριβως κάνω πχ με το φοτοσοπ σε μια φωτο που εχω τραβηξει με την μηχανη όρθια.

Προς το παρων ψάχνω για το virtual dub που πρό τεινε ο Μάριος.

Ευχαριστώ παιδιά!

Δημοσ.

Κάνεις την δουλειά σου άνετα και εύκολα με το virtual dub το οποιο είναι και free...!!!

http://virtualdub.sourceforge.net/

Και γενικά το κάνουν όλα τα σύγχρονα προγράμματα επεξεργασίας video

Κάτι αντίστοιχο είναι με το rotate του photoshop!!!

Adobe premiere pro

Ulead VideoStudio 9

Pinnacle Studio 9

Δημοσ.

Γιά πες μου blackwar το Ulead VideoStudio 8 το είχε αυτό το φίλτρο γιατί μιά φορά που το χρειάστηικα κατέφυγα στο Canopus ProCoder το οποίο δεν είναι καθόλου free (αλλά είναι ο απόλυτος μετατροπέας διάφορων τύπων βίντεο και τα φίλτρα του μπορούν να ζωντανέψουν μιά λήψη σου χωρίς καταστροφικά αποτελέσματα). Επίσης στο Sony Vegas που άρχισα να χρησιμοποιώ τώρα που χρειάστηκα κάτι παραπάνω, δεν το βλέπω αν και απολείεται να μην το έχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...