Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω παιχνιδι με ειδικο surface!!!

noasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια. Μια βδομαδα τωρα ξακινησα την πρακτικη μου οπου δυστυχως (η ευτυχως) δεν κανω τιποτα!!! Αποτελεσμα αυτου ειναι να πεθαινω στην βαρεμαρα. Χαζεψα το φορουμ και βρικα διαφορα sites αλλα εχω το εξης προβλημα. Η οθονη μου του γραφειου που μου εχουν δωσει "φαινεται" και στο κοινο και στον υπολοιπο κοσμο που δουλευει εκει. Αν εχετε λοιπον καποιο παιχνιδι του οποιου το surface να ειναι διακρυτικο (ουτε ναρκαλιευτη μπορω να παιξω) θα με σωζατε!!! Thnx εκ των πρωτερων!!!

Δημοσ.

Βάλε κανένα τάβλι για να έρχονται από επάνω και οι πελάτες για να σου λένε "πως τις έπαιξες έτσι τις εξάρες", "δεν τις αφήνουν αυτές τι πόρτες" και τέτοια... Σοβαρά τώρα μόνο για καμμιά κρεμάλα σε βλέπω!!!

Δημοσ.

αν έχεις σύνδεσει στο ιντερνετ μπορείς να βρεις κάποια κουίζ ανάλογα με τα ενδιαφεροντά σου (μουσική, κινηματογράφος κτλ)

Δημοσ.

Παιδια thnx για τις ιδεες αλλα για κακη μου τυχη στον υπολογιστη που μου αφησανε εχω restictions και δεν μπορω να μπω σε καποια site (βλεπε thecrims). Νεκταριε εχεις καποιο κατα νου?

P.S. Επισης αν εχετε καποια ιδεα για το πως μπορω να βγαλω τουσ περιορισμους καλα θα ηταν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...