Προς το περιεχόμενο

''Προσπεραση'' κωδικου σε bios award

primax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι εχω ακουσει για καποια λεξη που γραφω και αυτο τον παιρνει σαν σωστο κωδικο, αλλα στο internet καμμια 20ρια που βρηκα δεν πιανουν.

Εχω chaintech me award bios.

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να βγάλεις την μπαταρία αν δεν μπορείς. Υπάρχουν και κάποια jumpers που μπορείς να βραχυκυκλώσεις. Αν πάλι εννοείς ότι δεν μπορείς να ανοίξεις το κουτί τότε... Νομίζω υπάρχει και συνδιασμός πλήκτρων που κρατας και παρακάμτεις το συνθηματικό. Στείλε mail στην award ή στην εταιρία της μητρικής σου.

Δημοσ.

Υπάρχουν και προγράμματα που βρίσκουν κωδικούς με τους οποίους μπαίνεις. Είχα χρησιμοποιήσει κάποτε αλλά πρέπει να μπεις win ή καλύτερα να φορτώσεις DOS γιατί με τα XP τα περισσότερα δεν δουλεύουν.

Δημοσ.

Στα win μπορω να μπω. Να διαβασω τι στο manual; Δεν εχω γενικα προσβαση στο εσωτερικο μερος του ΗΥ

Δημοσ.

Στο manual της μητρικής, μπορεί να αναφέρει κάποιο πλήκτρο (το Ins στην δική μου) που κρατώντας το πατημένο κατά το power-up, κάνει reset το BIOS για την περίπτωση αποτυχημένου o/c. Με αυτόν τον τρόπο σβήνεται και τυχόν password που έχει τεθει...

Δημοσ.
Δεν εχω γενικα προσβαση στο εσωτερικο μερος του ΗΥ

Εφόσον δεν έχεις πρόσβαση στο εσωτερικό του case εύλογα να υποθέσουμε ότι δεν είναι δικό σου το pc.

Γνωρίζεις δεν γνωρίζεις το bios pass στα win μπαίνεις μια χαρά.

Bios από ξένο υπολογιστή γιατί θέλεις να πειράξεις;

/sc

Δημοσ.

sta palia bios ipirxan lexeis klidia opos condo, , award ktl ktl.alla auta sinithos itan sta pali .sta kainouria to pio eukolo einai i mpataria i jumper.ta programmata kai ola auta einai sxetiko ama tha piasoun sigoura.

Δημοσ.

To kolpo me tin mpataria pote den epiase se mena. Sygekrimena se kapoia motherboard kiolas elege to manual na min to dokimazeis kan giati den pianei. Ara min to pairnete dedomeno

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...