Sadako Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Έχω το Garfield σε 2 DVD, αν και δε μπορώ να καταλάβω το λόγο ύπαρξης 2 δίσκων, αφού μαζί και τα 2 χωρούσαν άνετα σε ένα dual layer δισκάκι.. Το ένα δισκάκι έχει την ταινία και κάποια extras, ενώ το 2ο έχει μόνο κάτι extras, multi-angle featurettes και κάτι τέτοια. Εγώ μέχρι τώρα, είχα ασχοληθεί μόνο με συμπίεση dual layer DVD (με το DVD Shrink), για να χωρέσει σε single layer. Αν ήταν κι αυτό έτσι, δε θα είχα κανένα πρόβλημα. Αλλά τώρα θέλω να τα χωρέσω και τα 2 σε ένα single layer, που μπορώ να το κάνω ως προς το μέγεθος (αφού και τα 2 iso images μαζί είναι γύρω στα 8,5GB, βγάζοντας και κάποια language streams θα μικραίνει ακόμα περισσότερο), αλλά το θέμα είναι πώς θα έχω πρόσβαση στα περιεχόμενα του DVD, αφου το κάθε DVD έχει το δικό του μενού.. Έχει κανείς τίποτα να μου προτείνει?? Θέλει re-compiling? Γιατί με το DVD-lab δεν έχω ασχοληθει πάρα πολύ. Δεν μπορώ να βάλω και τα 2 images σε ένα δισκάκι, και να έχω μία επιλογή μόνο στην αρχή, σε ποιο απο τα 2 να πάει?? Αυτό θα ήταν το ιδανικό.. Δεν έχω και πολύ χρόνο για ψάξιμο, γιατί τα δισκάκι τα έχω δανειστεί, και πρέπει να το επιστρέψω γρήγορα, μπορεί και αύριο.. Οπότε όποιος μπορεί να με βοηθήσει, θα του είμαι ευγνώμων..
marios1957 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Απο του να τραβιέσαι μέρες με freeware,μιας και βιάζεσαι,βρες το (εμπορικό) "DvdRemakePro".Θα σου λύσει τα χέρια. Αλλοιώς θα πρέπει να σμικρύνεις τις ταινίες,να βρεις τα ifo που απαρτίζουν τις επιμέρους δύο και να τα διαπλέξεις μεταξύ τους.Καμια μέρα δουλειά,ψιλοπράγματα.Αν θες όμως,υπάρχει και video-tutorial,πες μου να σε στείλω...
marios1957 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Κάποιος μου ζήτησε κάτι,το πήρε,αλλά ξέχασα να του δώσω οδηγίες.Συγνώμη από τον topic starter,ίσως ενδιαφέρει κι άλλους: http://www.dimadsoft.com/dvdremakepro/ht_merge_full.php
Sadako Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Thanx marios.. Και κάτι άλλο, για να μην ανοίγω νέο topic. Αν και δεν το δοκίμασα ακόμα (εξαντλητική η θάλασσα, παίρνει αναβολή για αύριο το όλο εγχείρημα), απο ότι είδα και στις οδηγίες, εισάγει ένα κάπως "άχαρο" αρχικό μενού για την επιλογή δίσκου. Μπορώ αυτή την εικόνα να την αντικαταστήσω με κάποιο εύκολο τρόπο (χωρίς να πειράζω ολόκληρα τα pcg και τέτοια, ελπίζω να υπάρχει πιο "αυτόματος" τρόπος) με άλλη εικόνα που έχω βρει, και απλά να γράψω εγώ εκεί (στα κατάλληλο σημείο) τα "disk 1" & "disk 2"?? απο ότι είδα, με το menuedit (στο οποίο έχω μία μικρή εμπειρία, αφού το χρησιμοποιώ για να απενεργοποιώ buttons που αναφέρονται σε language strems που αφαιρώ), δεν γίνεται κάτι τέτοιο..
marios1957 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 http://www.videohelp.com/guides.php?link=647 Αν κατάλαβα καλά τι θες,γιατί αυτό τον καιρό δεν συνεργάζομαι και καλά με τον εγκέφαλό μου...
Sadako Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Έχεις δοκιμάσει ποτέ να κάνεις αυτό το merging? Γιατί πήγα να το κάνω, και αφού έκανα import το πρώτο DVD κανονικά, πάω να κάνω import και το 2ο, και μου βγάζει απανωτά 2 μηνύματα «mismatch between ifo and vob info!” και “warning! There could be problems exporting this disk”, όποτε πατάω το OK, με πάει απο ένα μήνυμα στο άλλο.. Και αφού πατάω ΟΚ καμιά 10αριά φορές και προχωράει, πατάω merge, και μου βγάζει τα ίδια μηνύματα.. Μετά απο άλλα 10-15 ΟΚ, τελειώνει και το merge, και όταν πάω να κάνω export, μετά απο λίγο μου λέει couldn’t export disk.. Μήπως κάνω κάτι λάθος?? Δε νομίζω να έχει κάτι κάποιο απο τα δισκάκια, γιατί το ίδιο κάνει και όταν κάνω import τα δισκάκια με αντίθετη σειρά. Δηλαδή κάνω πρώτα import το δισκάκι με τα extras, γίνεται κανονικά, και όταν πάω μετά να κάνω import το δισκάκι με την ταινία, τα ίδια.. Για κάποιο λόγο, όταν κάνω import το δεύτερο (κατά σειρά) δισκάκι δημιουργείται αυτό το πρόβλημα.. Τις πταίει??
marios1957 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Κάνε edit,αφού σου απάντησε ο Δημήτρης "αλλού"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.