Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Flash MX

irmaiden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Είμαι τελείως ασχετος από Flash και θέλω να κάνω το εξής...

Έχω ένα source αρχείο .fla και θελω να αλλάξω κάτι text που έχει μέσα

Αν και εψαξα λίγο στα layers δεν μπορούσα να τα βρω!

Καμιά βοήθεια??

Δημοσ.

An den yparxei san txtfield sta layers, mporei na einai mesa se kapoio movie clip i na ftiaxnetai dynamika me actionscript. opote psakse kai se ola ta movie clips kai ston kwdika. :)

Δημοσ.

Επισης αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ανοιξεις την βιβλιοθηκη (ctrl+L) και θα εχεις την λιστα με ολα τα στοιχεια. Κανε arrange by type ή kind (δεν θυμαμαι και δεν εχω flash σε αυτο το pc) και κανε οτι αλλαγες θες!

Good Luck!

Δημοσ.

Η αλλιώς άνοιξε τον movie explorer (Alt+F3) και κοιταξε εκεί μέσα να βρείς απο κώδικα μέχρι text σε layers.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!!

Τελικα ήταν μέσα σε movie clip.

Μια τελευταία ερώτηση...

Για να φτιάχνω απλά flash π.χ ενα σταθερό background και κειμενα με εφφέ( text effects) ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω?

Ένα απλό στην χρήση του!

Thx!!!!

Δημοσ.

Όντως, υπάρχουν προγράμματα σαν το Swish που κάνουν όμορφα effects σε flash αλλά θα σου πρότεινα να δημιουργήσεις κάτι δικό σου στο Flash, σχεδιασμένο και κινούμενο όπως μόνο εσύ θα το έκανες.

Custom stuff are always better!

Δημοσ.

Καλημερα παιδες,

Αλλες 2 ερωτησεις εχω για φλας,

1)Εχω εισαγει μια στατικη εικονα και θελω αυτη η εικονα με κλικ να πηγαινει σε μια αλλη σελιδα, πως το βαζω?

2)Εχω μια αλλη στατικη εικονα και στο κατω μερος θελω να βαλω 2 λινκ.

(κατι αντιστοιχο του mapping για τον dreamweaver).Δηλαδη επιλεγοντας ενα μερος της εικονας που με κλικ να πιγενει σε αλλη σελιδα!

Ξερω γινομαι κουραστικος και θα επρεπε να τα διαβασω προφανως δεν θα ειναι κατι δυσκολο αλλα δεν εχω σκοπο να ασχοληθω με φλας μονο να εξυπηρετησω ενα φιλο!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

1)Εχω εισαγει μια στατικη εικονα και θελω αυτη η εικονα με κλικ να πηγαινει σε μια αλλη σελιδα' date=' πως το βαζω?[/quote']

o pio aplos tropos einai na dialekseis to rectangle tool, na sxediaseis ena kouti oso i eikona sou (xwris line, mono me fill color) pou na tin kalyptei kai meta kaneis click panw tou kai patas F8 (i to briskeis apo to menu) kai to kaneis button. Meta kaneis double-click panw sto or8ogwnio pou eftiakses kai ekanes kai button kai sto anoigei se morfi koumpiou (4 frames kati,over,down,kati allo)

kaneis click sto monadiko frame kai to serneis sto teleytaio frame. Etsi 8a oriseis ena aorato koumpi mias kai den exeis tpt sta 3 prwta frames kai exeis mono sto teleytaio pou orizei tin enrgi perioxi.

Ksanapas stin arxi. kaneis aplo click sto koumpi sou (pleon einai mia galazia perioxi, pou orizei to koumpi) kai patas F9 (i pas sta actions genika apo to menu, i F2 analoga me tin ekdosi) sta actions grafeis :

on (release) { getURL("http:www.insomnia.gr"); }

2)Εχω μια αλλη στατικη εικονα και στο κατω μερος θελω να βαλω 2 λινκ.

(κατι αντιστοιχο του mapping για τον dreamweaver).Δηλαδη επιλεγοντας ενα μερος της εικονας που με κλικ να πιγενει σε αλλη σελιδα!

To idio akrivws me pio panw mono pou 8a kaneis 2 tetragwna stis perioxes pou 8eleis kai kata synepeia 2 koumpia kai 2 actions ksexwrista. An 8es na fainetai kapoio plaisio otan kanei o user mouse-over (gia na katalabainei oti einai ksexwrista koumpia) apla bale oti sxima 8es sto OVER state tou mouse kai dwstou kai diafaneia gia na fainetai i eikona sou apo katw.

sorry gia to mege8os tou post :)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδία εγώ έχω βάλει ενα λινκ σε φλασάκι και το εχω περασει σε html σελίδα απο dreamweaver.Mε την εντολή on (release) {getURL("" , "_blank");

} ανοίγει καινούργια σελίδα.Εγώ θέλω να ανοιγει το link μου στο υπάρχον παράθυρο όπως οι ιστοσελίδες.Ειναι θέμα εντολής η ρυθμησης στο dreamweaver?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...