MoUCLAs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Εχω κάνει capture με μια terratec 600 ενα video και Θελω τον ήχο που ειναι σε wav να το μετατρέψω σε Mp3 .. αλλα με ότι κώδικα ή συμπίεση , Κhz και αν εχς δοκιμάσει μου βγάζει ενα απαλό σφύργιμα στο mp3. Ξερει κανεις γιατι συμβαίνει αυτο? Το πρόγραμμα που χρησιμοποιω είναι το Easy cd-da Extractor.. (σημειωτέον ότι με το εν λόγω πρόγραμμα ότι αλλη μετατροπη είναι οκ!) το wav είναι 32khz..
ahristos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Μήπως δεν καταλαβαίνει το Easy cd-da Extractor ότι ο ρυθμός δειγματοληψίας είναι 32 και όχι 44.1KHz; Δεν ξέρω, δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Από το όνομα του προγράμματος, καταλαβαίνω ότι περιμένει να βρεί WAV που έγιναν extract από CD Audio που πάντα είναι 44.1KHz. Δοκίμασε πάντως το CDex 1.51 (freeware) http://cdexos.sourceforge.net/ Το έχω χρησιμοποιήσει ακριβώς γιά τον ίδιο σκοπό που περιγράφεις και μετατρέπει άνετα τα 32KHz WAV.
MoUCLAs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 ypoti8etai oti to ebala na einai 32khz... 8a to dokimasw to programma kai 8a soy pw.. thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.