malanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 καλησπέρα! θέλω μια συσκευή χωρίς κάμερα με απόδοση εξαιρετική στην μπαταρία την οποία θα την κρατήσω 5 χρόνια! Ποιά συσκευή μου προτείνετε;
Typhoon Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Νομίζω ότι η καλύτερη συσκευή, με καλό value for money και σχεδόν τα πάντα πάνω αυτή τη επόχη είναι το Κ750i. Βέβαια έχει κάμερα.
malanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 η siemens τι λεει..... από νόκια δε θέλω..........
tuscan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Αν θες smartphone , τότε περίμενε για το SE P1000. Λένε ότι θα υποστηρίζει και wi-fi , θα έχει super μνημη και κάμερα κτλ , αλλά ακόμα πληροφορίες επίσημες δεν υφίστανται! Το Κ750 εξαιρετικό κινητό . Από την άλλη σου προτείνω nokia 6680 λόγω του ότι έχει τις δυνατότητες που το καθιστούν "δυνατό στο χρόνο".
malanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 τι να το κάνω το wifi στο ιλάντα......... πάντως μακριά από νόκια........
firewalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Siemens s45. Το έχει μία φίλη μου. Μεγάλη αυτονομία, ανθεκτικό, χωρίς κάμερα, μονόχρωμο. Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμη.
malanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 πάντως το χω ξαναπει η siemens με προβληματίζει....... εξαιρετικά ανθεκτικά τηλέφωνα!
PiJey Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 ρε φίλε να σου φέρω ενα μοτορόλα του παππου μου? Και ανθεκτικο ειναι και απ ολα και δεν σ αρεσει το ενα δεν σ αρεσει το αλλο, κινητο ψαχνεις η γυναικα? Παρε το Nokia 6230 μονοχρωμο και 15 μερες μπαταρια σου κανει? πωπω κατι περιεργοι....Φαντασου να ηθελε να βρει γυναικα....?
redxaris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 ρε φίλε να σου φέρω ενα μοτορόλα του παππου μου? Και ανθεκτικο ειναι και απ ολα και δεν σ αρεσει το ενα δεν σ αρεσει το αλλο, κινητο ψαχνεις η γυναικα? Παρε το Nokia 6230 μονοχρωμο και 15 μερες μπαταρια σου κανει? πωπω κατι περιεργοι....Φαντασου να ηθελε να βρει γυναικα....? Φτιαξε λιγο τον τροπο σου!Αν το παιδι ηξερε τι ηθελε δεν θα μας ρωταγε!(αν ρωταγες κατι εσυ θα σου αρεσε να σου απαντησουν ετσι?)
Angeldust Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Nokia 6310i. Απο τα καλύτερα κινητά που έχει βγάλει η Nokia. Χωρίς κάμερες και λοιπές @@ριες και με μπαταρία που κραταει τόσο που ξεχνάς να το φορτίσεις. Καινούργιο δεν κυκλοφορεί αλλά αν το βρεις μεταχειρισμένο σε κανα fleamarket χτύπα το επιτόπου.
malanos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Nokia 6310i. Απο τα καλύτερα κινητά που έχει βγάλει η Nokia. Χωρίς κάμερες και λοιπές @@ριες και με μπαταρία που κραταει τόσο που ξεχνάς να το φορτίσεις. Καινούργιο δεν κυκλοφορεί αλλά αν το βρεις μεταχειρισμένο σε κανα fleamarket χτύπα το επιτόπου. το χει 234 ευρώ στη σελίδα του γερμανού........καινούριο είναι αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.