Προς το περιεχόμενο

Η μπαταρία αδειάζει γρήγορα(παλιά αλλά & η νέα!)

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και καμια βδομαδα, παρατηρω οτι το κινητο μου, που το εχω 1 χρονο και λειτουργει απροβληματιστα, καταναλωνει πολυ γρηγορα την μπαταρια του.

Δεν προλαβαινω να το φορτισω, σε 2-3 μερες ξεφορτιζει, ενω παλιοτερα κρατουσε 4-5 μερες.

Ωραια. Ξερω τι θα μου πειτε. Τελειωσε η ζωη της μπαταριας. Ετσι ειπα κι εγω στον εαυτο μου. Λεω, ενα ετος περασε, τα'παιξε.

Παω περνω καινουρια Original nokia.

Και ω του θαυματος...η ίδια συμπεριφορά! Αποφορτιζεται ταχυτητα.

Να πω οτι δεν μιλω πιο πολυ απ'οτι στο παρελθον. Επισης το κινητο δεν ειχε καμια πτωση ή κατι αλλο τελωσπαντων που να δημιουργει υποψιες. Το μονο που εχει αλλαξει ειναι οτι κανει γενικως πιο πολυ ζεστη! :)

Τι εγινε ρε παιδια? Γιατι αδειαζει η μπαταρια? Καλα η παλια, αλλα και η νέα? Υπαρχει περιπτωση, ετσι οπως τα λεω, να χαλασε το κινητο?

Επισκέπτης
Δημοσ.

αν έλεγες και ποιό κινητό έχεις?..

αν έχει bluetooth κλείστο και δοκίμασε..

Δημοσ.

Για ποιο κινητό μιλαμε? Δοκίμασε να του κανεις καμμια αναβάθμιση, συνήθως οι αναβαθμίσεις βελτιώνουν την αναμονή. Επίσης, μήπως αλλαξες δίκτυο? Το δίκτυο της Cosmote καταναλώνει μεγαλύτερη ενεργεια λογω του οτι λειτουργεί σε διαφορετική συχνότητα (προσφέροντας υποτίθεται καλύτερη ποιότητα ομιλίας)

Δημοσ.

Sorry παιδια.

Εχω nokia 7200 με cosmote.

Δεν εχει bluetooth και δεν ειδα να εχει βγει καμια αναβαθμιση στο site της nokia.

Δημοσ.

Το site της Nokia δεν αναφέρει τις αναβαθμίσεις. Πάνε μια βόλτα απο καποιο Nokia Shop και πες τους το πρόβλημα που έχεις. Εκτος του οτι σιγουρα θα υπάρχει κάποια καινούργια αναβάθμιση, μπορεί να σου πουν κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε εμείς.

Δημοσ.

Μα δεν ειμαστε στην εποχη νικελιου καδμιου!

Εκτος κι αν και η λιθιου εχουν φαινομενο μνημης!

Παντως, παντα το αφηνω να φορτισει πληρως. Αλλιως πως θα ειχα απαιτηση να μου κρατα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...