Προς το περιεχόμενο

Θα βγει νεά εκδοση του Ghost?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει ακούσει/διαβασει κανεις πουθενα αν η Symantec ετοιμαζει νέα έκδοση του Ghost?

To τελευταιο ειναι το ghost9, σε εμενα προσωπικα παρουσιασε πολλα προβληματα και δεν ειδα κανενα patch.

Επισης στο net διαβασα σχετικα παραπονα κι απο αλλους. Ετσι, χρησιμοποιω ακομη Ghost 2003.

Κανενα νεο για νεα εκδοση? (χωρις τα υπαρχοντα προβληματα υποθετω-οποιος τα αντιμετωπισε με καταλαβαινει)

Συνηθως καθε καλοκαιρι η symantec ανανεωνει τα προιοντα της.

Δημοσ.

Ax Karib Karib! ;)

Κάθε χρόνο η Symantec μες τον Αύγουστο δεν βγάζει τις νέες της εκδόσεις; Γιατί να μην έχει και για το Ghost; :D

Δημοσ.

MariaTs. οταν ενα τοσο καλο προγραμμα δεν μπορω να το δουλεψω οπως θελω(=τελευταια εκδοση) τοτε λογικο ειναι να εχω ανυπομονησια.

Δημοσ.

Εξαρτάται με ποιο τρόπο το 'αγόρασες' (για εκπαιδευτικό σκοπό πάντα)! Γιατί αν κατέβασες το δοκιμαστικό απ'την σελίδα της Symantec, τότε ναι το οποιοδήποτε patch θα σου δημιουργούσε πρόβλημα. Αν όμως το 'αγόραζες' από την p2p αγορά (πάντα για εκπαιδευτικό σκοπό), μάλλον δεν θα είχες πρόβλημα! :D

Δημοσ.

Δεν έχει αργήσει... Υπάρχει περιθώριο. Άλλωστε δεν βγήκε ο χρόνος. Μπορεί τον επόμενο μήνα να δούμε τις νέες εκδόσεις! Υπομονή! :D

Δημοσ.

Καλύτερα να το παρατήσουν τελείως το ghost, να το αναλάβει κανενας σοβαρος ανθρωπος.

Σκαει στη μεση δημιουργιας image, με message "critical error, bad sector at...", σε δισκο πολλαπλώς εξετασμένο απο διάφορα διαγνωστικά που δεν βρισκουν τιποτα (hdd regenerator, chckdsk, scandisk, partition magic, k.a.)

Ζηταει εγκατασταση .NET fra[pp]ework για να τρέξει ενα απλοϊκό gui που θα εφτιαχνε μικρο παιδί, ή μηπως το θελει για να εχει low level access στο σκληρό μεσα απο windows; .......... (hardware access μεσα απο virtual machine! έλεος!!! )

Τωρα που αγοράσανε και το Partition Magic μπορω να ελπίζω οτι ολα τα συνηθισμενα ακρως διαφωτιστικά μηνυματά του : cannot continue because of Error#937462328, "this disk has a problem with geometry XYSZ cannot coninue (σε δισκο fdisked/formated με το windows boot cd!!!!!!!!), θα εμπλουτιστούν με τα ψείγματα ευφυΐας του γκρουπ Symantec που δημιουργησαν και τα υπόλοιπα προγραμματιστικά "κοσμήματα"

Δημοσ.

H symantec δεν ειναι και η καλυτερη εταιρια. Γι αυτο πχ. το Norton το εχω παρατησει χρονια.

Αλλα το ghost με εχει σωσει απειρες φορες και χωρις καποιο προβλημα.

Δημοσ.

Πάντως κι εγώ με την σειρά μου εδώ και κάτι μήνες δουλεύω με το 'Kapersky Security Suite'. Το μειονέκτημά του είναι ότι αργεί στο σκανάρισμα (διαβάζει τα πάντα), αλλά γενικά ο υπολογιστής είναι καθαρός! Με το Norton όλο και κάποιο πρόβλημα παρουσιαζόταν κι αναγκαστικά έβαζα και διάφορα άλλα αντιπαρασιτικά για να κάνω κοκτέιλ αντιβίωσης! :lol:

Δημοσ.
Πάντως κι εγώ με την σειρά μου εδώ και κάτι μήνες δουλεύω με το 'Kapersky Security Suite'. Το μειονέκτημά του είναι ότι αργεί στο σκανάρισμα (διαβάζει τα πάντα), αλλά γενικά ο υπολογιστής είναι καθαρός! Με το Norton όλο και κάποιο πρόβλημα παρουσιαζόταν κι αναγκαστικά έβαζα και διάφορα άλλα αντιπαρασιτικά για να κάνω κοκτέιλ αντιβίωσης! :lol:

mallon allou itheles na kaneis to post ... lol

Δημοσ.

Όχι-όχι σε σωστό θέμα είναι απάντηση μου! Ο λόγος για την αναφορά που γίνεται ότι η Symantec δεν είναι κι η καλύτερη εταιρεία (ο Karib γράφει παραπάνω)! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...