Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

h tainia exei frame 25. bazontas kai egw frame 25 loipon,oi ypotitloi sygxronizontai.alla otan toys kanw save (afoy exw paiksei,grapsei,kai perasei toys xronoys αρχης και τελους), ενω το τχτ αρχειο μου λεει τους σωστους χρόνους, η ταινια συνεχιζει κ διαβαζει τα αλλα ντ'αλλων :(((

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν βάζεις αρχή και τέλος και διαφορετικό frame να είναι στην αρχή (καμμια 10αρια) και στο τέλος οι υπότιτλοι θα είναι συγχρονισμένοι (αν κατάλαβα καλά ότι αυτό έκανες) . Εγώ τους κοιτάζω πάντα σε 10-15 σημεία στο workshop, πηγαίνοντας προς το τέλος. Κανονικά πρέπει να είναι παντού συγχρονισμένοι. Αν όχι το πιο πιθανόν είναι να είναι διαφορετικό to frame...οπότε παίρνεις τους αρχικούς και με το workshop τους αλλάζεις , βάζεις μετά πάλι αρχή και τέλος και βλέπεις. Αν τα κάνεις όλα και δεν γίνεται τίποτα, έπεσες στην περίπτωση...ας μη το πούμε εδώ όμως γιατί ήδη είμαστε off topic kai sry gi ayto.

Δημοσ.

Παιδιά μήπως έχετε δεί πουθενα υπότιτλους (και αγγλικούς) για:

1) 16 blocks

2)Firewall

3)Bandidas

4)The hills have eyes

5)Ultraviolet

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω κατεβασει υποτιτλους απο ενα site για μια ταινια! αλλα δεν ξερω πως να τους βαλω σε μια ταινια που εχω κατεβασει απο internet

Δημοσ.

Μηπως εχει κανεις ιδεα που και ΑΝ θα βρω υποτιτλους για σειρες της τηλεορασης? Για παραδειγμα το "Lost" ή το "Desperate Housewives"?

οποιαδηποτε βοηθεια / πληροφορια θα ειναι ιδιαιτερα χρησιμη...

Δημοσ.
Ρε παιδια εχω κατεβασει υποτιτλους απο ενα site για μια ταινια! αλλα δεν ξερω πως να τους βαλω σε μια ταινια που εχω κατεβασει απο internet

Αν χρησιμοποιείς τον microsoft media player και δε θέλεις να αλλάξεις

πρόγραμμα κατέβασε και εγκατέστησε το vobsub . Εφόσον τα 2 αρχεία (ταινία+υποτιτλ)

είναι στον ίδιο φάκελο και έχουν το ίδιο όνομα, τότε θα βλέπεις κανονικά υποτιτλους όταν τρέχεις την ταινία.

Εναλλακτικά κατεβάζεις τον bsplayer και κάνεις πολύ εύκολα τη δουλειά σου.

http://www3.bsplayer.org/11f64c0efa62f8c7fb9b8e4f00f8ad07/bsplayer139.829.exe

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...