Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οκ ξέχνα πως σε ρώτησα αφού έκανες και τζάμπα post.

borouses na peis gia to 1 den kserw gia to 2 den vghkan p.x

etsi apla...

nik7 boreis na mou peis ena se parakalw?

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά, έχω ένα ju-on, που ξεκινάει με ένα ζευγάρι που οδηγάει βράδυ σε έναν ερημικό δρόμο, και σε κάποια φάση αρχίζει να κάνει παράσιτα το ραδιόφωνο και αρχίζουν τα περίεργα..

Απο ότι έψαξα, πρέπει να είναι το Juon 2

http://www.upcominghorrormovies.com/reviews/asian/juonremake2.php

Κατέβασα όμως απο διάφορα sites υπότιτλους για το ju-on 2 (όπως έλεγε), αλλά δεν είναι αυτοί. Και το ξέρω, γιατί ενώ το βίντεο είναι στα γιαπωνέζικα, έχει (ευτυχώς) ενσωματωμένους αγγλικούς υπότιτλους. Αλλά ελληνικούς δεν βρήκα. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς??

Δημοσ.
Για το Nick of time' date=' εχω βρει υποτιτλους μονο σε 25 fps ενω χρειαζομαι σε 23,97.

Ξερει κανεις?[/quote']

Μετέτρεψε αυτούς που έχεις σε 23,97 fps με το subtitle workshop.Είναι εύκολο.Έτσι δε χρειάζεται να βρεις άλους υπότιτλους.ΟΚ?? ;-)

Δημοσ.
Μετέτρεψε αυτούς που έχεις σε 23,97 fps με το subtitle workshop.Είναι εύκολο.Έτσι δε χρειάζεται να βρεις άλους υπότιτλους.ΟΚ?? ;-)

Το εγκατεστησα αλλα μου τα δειχνει ολα κινεζικα! :(

Πηγα στις γλωσσες και τις εχει ολες εκτος απο ελληνικη (μενου settings-language)

Δημοσ.
Το εγκατεστησα αλλα μου τα δειχνει ολα κινεζικα! :(

Πηγα στις γλωσσες και τις εχει ολες εκτος απο ελληνικη (μενου settings-language)

Sttings -----settings charsets kai ekei greek greek kai sthn arhiki eikona aristera greek greek default kata seira ta 3 pou ehei

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...